Citat:Citat:Povzemi:
Običajni uporabnik potrebuje napravo, za katero delovanje ne bo vedel, ki mu bo delovala ekonomično, tiho, brez okvar in omogočala ogrevanje objekta tako, da bodo vsi v objektu zadovoljni.
To je to. Tisti prosto programabilni siemensi in podobne zadeve so pa za računalniške molje, ki nimajo kaj drugega počet kot se ukvarjat s tem, kako prišparat za eno flašo pira na leto. Največkrat pa jih zapravijo 50 in napravijo sebi in drugim en kup sivih las.
Bravo telmos, lepo povedano, nimam kaj dodat...točno to iščem!
Lepo povedano, drzi. Vendar 'racunalniski molji' (pa se kdo drug brez skrbi - ne poznam nobenega, ki tega eksplicitno ne bi imel) kdaj zelijo kaksno informacijo pogledat ali (bognedaj) kaj tudi sami (pre)nastavit

In to ne samo preko kripticnih menijev, kod, ko moras bit parkiran pred TC ampak na malo bolj moderen nacin (saj zato gre al ne?). Zdaj, ce ti naprava tega ne omogoca se pac obrises pod nosom in pozabis. Kar, ce smo posteni lahko naredis tudi, ce ti omogoca (pac pustis, da ti jo drugi rihtajo - si pac flegma sorte molj). Lahko pa imas napravo pod kontrolo kadarkoli od kjerkoli (verjemi, ne boli - obcutek je prav fini) in lahko kadarkoli na moderen nacin izves kako deluje, kasno stanje je doma, jo vklopis, izklopis, pogledas graf za nazaj... Nekak sem mislil, da gre cas naprej in da bo kmalu to nekaj normalnega in ne obratno

Se toliko nor sem, da sem dokupil tako web vmesnik, kot solar kartico za priklop kolektorjev - ena boljsih investicij, gre pa za luksus, brez katerega bi komot slo, se zavedam. Pa se enkrat, ceprav imam vse nasteto, lahko napravo brez tezav pustim na miru in ignoriram opcije, ki mi jih ponuja, vendar zakaj? Docim drugim je pa sobni termostat luksuz, kaj cmo...
Glede Estie pa: po moje ne bos falil z njo, nikakor, sploh ce si 'flegmatik'

Upam samo, da nisi tak, kot je sosed pod mano, ki je v zacetku minule zime moral klicat mojstra, da mu je prizgal (startal) Estio, da so se zaceli greti. Mozak je menda prisel pritisnit na knof za vklop. Ne lazem, ziva resnica (vir sosedova zena, ko je prisla v salon na frizuro), smo se ze vsi smejali na ta racun

Potem mu pa pokazes, kako se da preko telefona prtisnt tipko in naprava starta, je pa ves moker in bi tud

Drugace pa glede samega delovanja mozak nima ene slabe besede. Zadeva dela, poraba nizja kot pri nas (malo manjso povrsino ogrevajo, tud to je res), pa se montirana je carsko: pod stopnicami, kjer ji dez, sneg, niti sonce ne pridejo blizu. Odkar se jo je naucu przgat, ni problemov
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>