Nastavljat mi ne bo potrebno pretoke, ker pri zunaj 10C in ponoči ni padlo pod 3-4C sem imel odprto na 2l/min pa je bilo v hiši 21.5C kar je bilo za nas preveč, tako da sem priprl pretoke na slabih 1.5l/min, da je padla temp na za nas ugodnih 20.5.
Mislim, da se razumemo, da se termo pogoni/glave nastavijo na ventile in se vse skupaj veže na termostate (kable imam že predhodno položene). No in potem bom imel sistem, kot tebi vgaša/prižiga pumpo, bo meni zapiralo/odpiralo posamezne pretoke , kar mislim da je nekako isto?

Imam pa dnevno, kuhinjo in jedilnico skupaj en prostor, kar bo en termostat vezan na tri veje, spalnica bo za sebe termostat in nastavljena na min (imam zdaj problem, da se ponoči ko spimo temp. dvigne in nam je zjutraj prevroče), kopalnica bo pa odprta konstantno na malce več. Torej upam, da v takem primeru ni problema, kot si napisal, da se nekje zapre in potem drugje toliko več natera?
Nekako tako sem si zamislil, če kdo ve iz prve roke za boljši sistem (seveda poleg vremenske regulacije) prosim za predloge

Drugače pa poročam, kako se bo zadeva obnesla v praksi...