Če bo mus bo nekaj popustilo...zelo rad poči estrih, sploh ker zna biti v njem več notranjih napetosti ali je na večih mestih različno obremenjen.
Če še nisi vseljen, če še nimaš finalnih oblog...reskiraj dan prašenja in s fleksarco zareži 1 cm robu naokrog...vdaj koder je izvedljivo (pazi na kablovje in talno).
Tolčem se po glavi, da nisem nateral izvajalca, da popravi, saj sem takrat takoj opazil. Kar je, je. Gre za star objekt ob morju. Tolažim se s tem, da ne bom rabil v talno terat vodo s previsoko temperaturo.
Najbolj zanimivo pa blo ko ljudem ni blo jasno kak je hisa topla brez radiatorjev
Da se vrnem k moji temi in mojemu problemu.
Imam dve enoti DD2+. Drugih tipal nimam. V navodilih piše, da se er2 pojavi pri okvari tipal. Kako to popravim?
Ena možnost je lahko tudi problem sinhronizacije sobne enote z regulatorje: pri drzanju 'tipke party' 30 sek naj bi se pojavil dvojni pisk-vendar tega ni.
Pri spodnji napravi WDC20 mi javlja error pri T2. Očitno je nekaj narobe z zunanjim tipalom ali kako? Ne razumem tega popolnoma.
Če vržem ven elektriko za par sek bi bilo boljše? Nastavitve ostanejo?
Prilagam tudi fotografije.
Homer: elektriko izključim spodaj pri WDC20 ali sobnih enotah?
Jokovot:na strani 28: napaka enega ali več tipal (lahko je tudi napaka v sinhronizaciji z regulatorjem: odpravil naj bi to tako, da tipko party drzis 30sek-vendar se ne zgodi nic).
tako da nebo nikjer elektrike. najbolje če imaš na vtičnico in izklopišza minuto .
Potem se vse spostavi nazaj se nič ne spremeni.
- napaka enega ali več tipal, priključenih na regulator
Izpis na zaslonu (slika 23), pomeni, da je katero od tipal,
priključenih na regulator ogrevanja, v okvari.
Napako odpravimo tako, da preverimo delovanje in priklop
temperaturnih tipal na regulatorju.
Napaka se izpisuje tudi, dokler sobna enota ni sinhronizirana z i regulatorjem (glej poglavje Sinhronizacija sobne enote na strani 25)
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.