Objave: 908
Teme: 47
Ocena:
1
aha, sem gledala včeraj že tisto stran pa mi zemljevida ni odprlo, zato tudi nisem mogla videt da lahko vidiš parcele. Bom probala še enkrat. Jaz bom tak rekla. Jaz tega kosa zemlje nujno ne rabim, bi ga pa imela za povečanje zelenjavnega vrta, zato nisem pripravljena postavit visoke cene, pa tudi nisem glih pri denarju, sosed ga pa nujno ne rabi prodat ker majo dost denarja. Zaradi tega se tudi bojim da prodali ne bodo. Kakorkoli, mi pa potem pač ne bo treba še več kosit. hehehehe
Objave: 793
Teme: 2
Ocena:
0
Mojsa, tisti del zemlje ki ga gledaš je del velike parcele, ki je v obliki črke U in "objame" vašo parcelo s treh strani.
Tako da bi bilo treba verjetno prvo to parcelo "razdelit" preden bi šla lahko v nakup...
Objave: 1137
Teme: 20
Ocena:
0
koliko bi bilo tole vredno oz. kdo bi to sploh kupil, razen kakšnega športnega društva, ki pa so ponavadi kronično brez denarja ?
- lokacija, v grobem: upravna enota Žalec
- OPN: Površine za oddih, rekreacijo in šport; ZS (?); stavbna zemljišča;
- površina: okoli 3200 m2 .
Objave: 2182
Teme: 44
Ocena:
0
travnik v centru beltincev? da ne bo kmalu postal potem zazidljivo zemljišče :-D
če se ti zdi nizka cena, enostavno ne prodaš. sama sem pa trdno prepričana, da bo čez čas zemlja (kmetijska, da ne bo pardona) še kako veliko vredna. oziroma bo veliko vredno kar boš na njej pridelal.