Objave: 908
Teme: 47
Ocena:
1
Za našo parcelo obstaja pas zemljišča, ocenjujem nekje 400-500 kvadratov, ki pripada verjetno sosedu. Zemljišče je nezazidljivo, mislim celo da je zeleni pas, torej nemogoče da bi se na njem kdaj gradilo. Sosed tega zemljišča ne uporablja, je totalno brez funkcije, na njem raste trava in nič druga. Razmišljam, da bi kdaj poskušala ta del zemlje odkupit in ga priključit k svoji parceli. Zanima me kaj mislite kakšno ceno bi tako nezazidljivo zemljišče lahko imelo? Gledala sem po bolhi pa nisem našla nič podobnega da bi lahko primerjala. Sama ocenjujem da več kot 3000€ nebi smel zahtevat v kolikor bi sploh bil pripravljen prodat.
Objave: 1679
Teme: 3
Ocena:
2
Hmm, z navedbo lokacije bi bilo stvar lažje takole preko palca ovrednotiti. Če je vse res tako, kot si napisal(a) bi bila lahko cena takšnega zemljišča med 4 - 7€ m2. Seveda pa je edina merodajna prodajna cena tista, ki jo bo postavil sosed.
Lep pozdrav,
Mag dom
Gorazd
Ocena:
1
Lokacija je podravska poleg tega da je zemljišče ob železnici, ji torej še dodatno zbija ceno. Sprašujem ker sem popoln laik in če pride do pogajanj ne bi rada zaradi svoje neumnosti stvari preplačala.
Ocena:
1
Hvala za odgovor, jaz sem mislila da je tako zemljišče vredno 5000€ pa vidim da ni kar me veseli, seveda odvisno od tega kaj bodo lastniki rekli oz če se bodo sploh strinjali.
Objave: 139
Teme: 0
Ocena:
0
Možno da je lastnik SŽ,potem lahko verjetno pozabiš da boš lastnik,lahko pa vseeno kosiš bodo pomoje SŽ še vesele.
Ocena:
1
Ne niso železnice, vem kdo je lastnik načeloma, samo nekaj so si med sabo sorodniki potalali se mi zdi ker imajo veliko zemljišča na vse strani a morem še to preverit.
Objave: 22
Teme: 2
Ocena:
0
Pozdravljeni!
Imam tudi jest problem z vrednotenjem svoje parcele, in sicer sosed bi rad kupil mojo parcelo v velikosti 470 m2 je pa travnik!
Kako bi lahko ocenili vrednost parcele, na javni prostor smo pogledali p je cena 450 evrov,vendar je zamoje pojme ta cena premajhna!
kraj je prekmurje, center Beltincev!
Ocena:
1
Kako bi pa jaz lahko izvedela kako je bila ocenjena parcela v mojem primeru glede na to da nimam parcelne številke?
Ocena:
0
poglej pod <!-- m --><a class="postlink" href="http://prostor3.gov.si/javni/login.jsp?jezik=sl">http://prostor3.gov.si/javni/login.jsp?jezik=sl</a><!-- m --> pa unes hišno številko pa naslov
Ocena:
0
ni nobene hiše v bližini?
Ocena:
1
ja mi smo v bližini hehehe
Ocena:
0
vstops na stran javni prostor vpišeš svoj naslov,daš išči !
pol maš pa desno znakce en je € drug je pa ikona svet klikneš na svet pa maš zemljevid z številkam parcel!
pol pa še klikneš na € pa vidiš ceno! vendar cene niso realne!