PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Objekt K2, stavba S1, pritličje. Edino še prosto stanovanje.

Tole konkretno, je pa res, da glede lege in tega pojma nimam. Tloris se mi pa zdi fajn.
Na predelave raje kar pozabite!

Možne so bile, dokler je bilo naselje v gradnji. Sedaj je, kakor je. Stroški za prestavitev stene so sedaj bistveno preveliki, saj je potrebno prestaviti kar nekaj instalacij, pa tudi parket bi bilo potrebno vsaj "zaflikati", kar je seveda grdo. Da pa bi v celoti menjal nov parket, pa je malo "brez veze".
papez46 Napisal:Na predelave raje kar pozabite!

Možne so bile, dokler je bilo naselje v gradnji. Sedaj je, kakor je. Stroški za prestavitev stene so sedaj bistveno preveliki, saj je potrebno prestaviti kar nekaj instalacij, pa tudi parket bi bilo potrebno vsaj "zaflikati", kar je seveda grdo. Da pa bi v celoti menjal nov parket, pa je malo "brez veze".

Ja se strinjam, da so sedaj vse predelave bistveno dražje kot bi bile med gradnjo, razen pri parketu. Kot vem v neprodanih stanovanjih še ni položenega parketa. Pustili so, da se estrihi sušijo. Parket bodo položili pred vselitvijo novega kupca. Pametno!
Lp

Stanko
Predrage cene za lavrico. Ni šole, vrtec je premajhen za novo naselje. Obljubljajo sicer novo, ampak vsi vemo kako je s tem.

Poglej si še tole:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.zi-investicije.si/sl/Novogradnje/Slovenija.d194/Osrednjeslovenska.r2/Skofljica.p126/Objekt_Skofljica.n962/oglas2907583.html">http://www.zi-investicije.si/sl/Novogra ... 07583.html</a><!-- m -->
Aha, še tole: žlahtnik geometer, ki celo življenje živi 500m stran od tega novega naselja pravi, da če bi že tam kupoval edinole blok ki je najbližje dolenski cesti.

Namreč skoraj celotno tisto področje je poplavno in je bil travnik ob močnem deževju vedno precej poplavljen. Kako so to rešili sedaj pa ne vem.
Meni je to na misel prišlo že ob naslovu lokacije!

Ponavadi, so take parcele poceni ker so na poplavnem ali kako drugače problematičnem območju, potem so razni hidrologi pametni, investitorji pa varčujejo, in potem lahko samo čakaš neurje kdaj boš ime stanovanjsko naselje V potoku.

Stanovanja Dol pri LJubljani!
Leta 90 so konkretno plavali, sedaj pa zidajo stanovanjski kompleks z garažami globoko pod terenom. Si raje ne predstavljam nivoja vode iz leta 90, in avte v garaži, kjer bi voda segala preko stropa!
Sonce naj sveti vsak dan!
Stanko Napisal:
papez46 Napisal:Na predelave raje kar pozabite!

Ja se strinjam, da so sedaj vse predelave bistveno dražje kot bi bile med gradnjo, razen pri parketu. Kot vem v neprodanih stanovanjih še ni položenega parketa. Pustili so, da se estrihi sušijo. Parket bodo položili pred vselitvijo novega kupca. Pametno!

Nekaj stanovanj, neprodanih, sem pogledal, a povsod je parket, vendar še ne finaliziran.

Vrtec pa bodo povečali.
guardy Napisal:Predrage cene za lavrico. Ni šole, vrtec je premajhen za novo naselje. Obljubljajo sicer novo, ampak vsi vemo kako je s tem.

Poglej si še tole:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.zi-investicije.si/sl/Novogradnje/Slovenija.d194/Osrednjeslovenska.r2/Skofljica.p126/Objekt_Skofljica.n962/oglas2907583.html">http://www.zi-investicije.si/sl/Novogra ... 07583.html</a><!-- m -->

Sem pogledal in je kar zanimivo in imajo samo še eno stanovanje. In zakaj po tvoje bi bilo na Škofljici boljše? Kako je s šolo, vrtcem? Jaz na Lavrici gledam za 2 - sobno za 150.000 €. Hm, bi moral it pogledat ga....
A se na Lavrici sploh kaj dogaja?
Kako gre prodaja? A dajo kaj popusta?
pumalala Napisal:A se na Lavrici sploh kaj dogaja?
Kako gre prodaja? A dajo kaj popusta?

Nič ne dogaja, popuste pa raje išči kje drugje....
Nekdo bo prvi, ki bo popust dobil ...
Prodaja se je povsem ustavila, marsikdo, ki je že plačal aro, pa se še ni dokončno odločil ...
Prej ali slej se bodo tudi tam zavedali realne situacije in se prilagodili.
pumalala Napisal:Nekdo bo prvi, ki bo popust dobil ...
Prodaja se je povsem ustavila, marsikdo, ki je že plačal aro, pa se še ni dokončno odločil ...

Veš iz prve roke ali....
ribcek Napisal:
pumalala Napisal:Nekdo bo prvi, ki bo popust dobil ...

Veš iz prve roke ali....

Jaz sem že bil v nekaterih stanovanjih in lahko povem kakšno je moje mnenje. Stanovanja so sicer kar svetla in prostorna. Kabinet v 2.5 ss je širok le 1.9 m, tako da je malce utesnjen za 2 m posteljo... Parketi so položeni, vendar so po mojem mnenju 3. klase, ker so med posameznimi lamelami ponekod tudi do 3 mm špranje. Okna se mi zdijo bolj primerna za v kako bolnišnico, ker imajo pod glavnimi okni še nekakšna dodatna, ki se ne odpirajo in izgledajo prav grdo... Kleti so velike in zračene.
Cene: "Šefi ne spuščajo cen, ker bi potem morali vračati vsem dosedanjim kupcem razlike...!"??? - (izjava agenta)
Prodanih naj bi bilo 70 % stanovanj, 60 naj bi jih bilo že vseljenih, ostali opremljajo stanovanje. Na poštnih nabiralnikih je od cca 24. stanovanj 5-6 priimkov!!??
Še iz prve roke: Če vzameš kredit pri NLB, naj bi bil takojšenj popust za stanovanje 10%, vendar tega agent noče omenjat, pa čeprav imajo to v pogodbi z NLB-jem!?...
Mogoče drugič še kaj več.
Lp
tole se sliši kot hudo raziskovalno delo, vredno samega agenta 007. A nam ti mal bučke prodajaš?! Sem v tem naselju, pa ne vem o kakšnih špranjah v parketu govoriš - a veš, koliko je 3mm v parketu, to se vidi iz aviona. Vse ostalo o čemer pišeš, je stvar okusa. Glede popustov, pa bi res rad videl, če je kaj na tem.
guardy Napisal:Predrage cene za lavrico. Ni šole, vrtec je premajhen za novo naselje. Obljubljajo sicer novo, ampak vsi vemo kako je s tem.

Poglej si še tole:

Naselje na Lavrici je drago o tem ni dvoma. Še zlasti, če se upošteva "masovno proizvodnjo" objektov (npr. vrstne hiše). Cene bi morale biti kar nekoliko nižje. Vendar pa so stanovanja, ki jih navaja guardy neprimerljiva z lokacijo naselja ob potoku. Stojijo namreč med dolenjko in železnico! Tiste slike z gozdičkom v ozadju pa so bolj vaba za kupce kot kaj drugega.
1 2 3 4
Iskanje po temi