PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Peč Wv term - a ima še kdo probleme

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zanimivo kako je tale tema kar zamrla. Polanc se je morda dogovoril za pošteno odškodnino v denarju ali novem kotlu s pogojem da neha pisati. Bi bilo lepo če bi se še kaj pisalo o teh domačih kotlih, glede na to kako živi tema o Attacu, kajti tudi jaz že nekaj časa premišljujem ker vem da se moji peči počasi izteka čas in ne bi bil rad postavljen pred dejstvo da se moram odločiti v eni uri. Raje bi vgradil domač proizvod, sem malo na strani tistih ki spoštujejo domače a če je odnos ljudi v podjetju nemogoč potem je vseeno če vgradim nekaj tujega ki je poceni in se vsaj jezil ne bom da sem nekaj dobro plačal in mi v težavah nihče ne pomaga
Morda pa nima nihče problemov z njimi. In če kotel dobro deluje pač nimaš o čem pisati.
Mi imamo kotel TR 20,ki je star 2 leti-zaenkrat deluje odlično,čeprav sem kar precej časa porabil,da sem nastavil parametre,da kotel dela tako kot treba,(po mojem mnenju),kajti serviser je kotel ob zagonu nastavil po defoltu in čimprej pobrisal iz kurilnice.
Pri nakupu sem upošteval tudi morebiten nakup novih delov gorilne komore,ki ponavadi ni majhen strošek,in pa da ima kotel lambdo,kajti v njem kurimo vse kar je leseno oz. zelo mešana drva in ostanke.
Sosed je pred petimi leti kupil TR20. Po montaži je imel parkrat serviserja na obisku zaradi nastavitev in par serviserjevih površnosti, ko je pa pričela z resnim delom, pa do danes ni bilo nobenega problema.

lp
pavel,peč HS je mišljenja za sežiganje "smeti,ker,če bi bila za kaj resnega,ne bi imela tako slabga izkoristka
Ne razumem :oops: , a ni tu govor o wv term TR ? O HS nisem nič videl.
Če se motim, se pa opravičujem.

lp
V začetku je govora o HS 32,vendar si naslov teme lahko razlaga vsak po svoje,zato je tema pač malce zašla.Mene ne moti.
1 2 3 4
Iskanje po temi