Pa saj se ne kregam s tabo! 8)
Ti dam v vsem prav, od lepeeeee besedeee naprej! (še bolj prav, ti sicer dam pri tisti "kvazi" gospodarski službi in mastnih plačah) 8)
Če bo rekla, da bo prekrivala, ji bodo samo izolirali! Vem, ker so k meni prišli izolirat, ko sem delal fasado. Prišli so štirje, z "košaro" in enim kombijem, plastične "rore" za izolirat, pa sem moral sam kupit, pri "tanartaboljšem sosedu"! Da jim jeb.. ...... :evil:
Niso pa popolnoma nič komplicirali, ko sem izrazil željo po prestavitvi priključka iz stene( šperovca), v zemljo! Sem samo rekel, da če že celotno inštalacijo v hiši menjam, bi pa še tole porihtal. Pa so "preci" bili za! Nisem mogel verjet!

hock:
Še omarico in kabel so financirali, jaz sem samo kopal (no, bagerist je kopal), kupil plastičen "ror" in valjanec. So mi rekli, da če jim dam račun za valjanec in cev, bodo še to "refundirali"! O kakšnih projektih seveda tudi ni bilo govora! :wink:
Mislim, da vem, kaj pomeni (bom tudi jaz počasi), llleepppppaaaa besedaaaaaa! :lol:
P.S. Če je "keč" tiste frčade samo v zg. omaricah v kuhinji (in ne v stojni višini, svetlobi, itd...), bi se jaz tem omaricam odpovedal. Bo ceneje in hitreje!
Jaz nimam ene zg. omarice v svoji kuhinji. Ta "jajc" je samo za prah nabirat! (tole je mal heca)