Pa obvezno glejte, kaj je v sestavi .
Enkrat gledam eno hrano za naše pudlice pa piše Ovčetina in tako dalje, bile so konzerve oziroma PODEN od konzerv, pa da se razumemo dobijo se tudi kvalitetne. No kupim in doma preberem, najmanj 3 % ovčetine ?????? HALLO 3%... no psi so jedli, ker je bila hrana nekvalitetna z veliko soli..., sam sem pa 1 žlico močno pogrel in gel oziroma želatina je razpadla ostalo ni skoraj nič......
To sem vam napisal, zato, da se poglobite v sestavo...., Sicer pa top of top so Orien, Acana, Taste of the wild, sam zelo priporočam tudi Lili s kitchen, Natural delicius ( granatno jabolko) ker mali razvajeni kužki so unikum, ni to ovčar, ki je marsikaj .
Zanimivo, naše razvajenke prvih dveh ne jesta, zadnje 3 pa požirata...
Nekako največ izbire za take male kužke in ok cene imajo, sicer nam je odročno a nam pošljejo v Aro trgovina za male živali Kranj, Šk. loka.... pa tudi morda nekaj kupite , pa prosite, da vam dajo še kake vzorce..... Sicer imaste pa na Vodnikovi v Ljubljani trgovino Šapa, ki je tudi bolj po izboru malih izbirčnih kužkov .........
Je pa tako treba probati, sam sem npr. v šapi kupil priboljške, Kengurujevega mesa, naše dve pudlice nista hotele nikakor jesti ...., nakar zavoj podarim znanki, ki ima tudi pudlico še bolj izbirčno, kot sta naše in me kliče po 14 dneh, kje se to dobi, da pa njena kuža to požira .....

.
Sicer pa če bi kuhali, pa se da v skrinjo se v Šk. Loki firma Nimrod dobi jelenje meso zmrznjeno, se skuha, kot porcije in napravi porcije za kužka, lahko delate tudi lasten barf, že pripravljenega ne kupujte .... idej je veliko, naj ima raznoliko hrano. Pri nas ena od kužic npr. požira Brokoli, druga ne, obe imata rade malo goveje juhice z nudelci , jesta obe tudi borovnice, ribez, jabolka ..... seveda eksotika se jim da v malih količinah.......