2.12.2016 ob 19:00
Jim je kdo že probal plačat "prostovoljni prispevek" za njihovo storitev? Jaz sem bil na okulistični pregled naročen danes zjutraj. Ene dva tedna je čakalna doba za samoplačnike. Naročijo te na pet minut natančno. Ko sem bil danes tam, me 45minut ni povohal nihče. Pravzaprav sem bil tam eno uro, ker sem za vsak slučaj raje prišel malo prej. Po eni uri sem brez pripombe pritožbe ali ugovora zavedno za vedno pospravil šila in kopita. Za sprejemnim pultom nasproti katerega sem ves čas sedel, se svaljka 4-6 (prihajajo in odhajajo, zato je številka okvirna) komunikacijsko visoko usposobljenih dolgolasih kokošk, veščih vljudnostnega čebljanja. Neke sorte hostese, vse stare cca 25 let, katerih poglavitna naloga je, da glumijo prijaznost. Punce so verjetno mislile, da v njihovem tretjem nadstropju čakam na vlak...
Priznam. Odkar mi v Hoferju vsaka trgovka ki jo srečam med policami vljudno zaželi "dober dan" sem postal malo razvajen.
Priznam. Odkar mi v Hoferju vsaka trgovka ki jo srečam med policami vljudno zaželi "dober dan" sem postal malo razvajen.

naslednji je sin (-1.75) vendar naj bi bil star preko 23 da izvedejo poseg (na pregledu je bil, on gre po LASIKU)