Objave: 47
Teme: 5
Ocena:
0
Ima kdo izkušnje z gorilnikom na pelete znamke LAMBORGHINI ECO3.4p in z gorilnikom na pelete,ki se prodaja na bolhi za 1100€,nima imena proizvajalca? Hvala za odgovore in dajte se razpisat še o kakšnem cenovno podobnem gorilniku
Objave: 607
Ocena:
5
Če malo pobrskaš po forumu boš mogoče še kaj več zasledil nppr.:
viewtopic.php?f=7&t=42416
http://www.seltron.si/index.php?mod=pro ... rodid=6252
Na katero peč ga imaš namen vgraditi?
Ocena:
0
na peč TVT Standart-s.dolgo let je bil namontiran gorilec na olje,zdaj dva meseca kurimo drva,za naprej pa se odločamo za pelete
Objave: 75
Teme: 4
Ocena:
0
to ti je isto ko ferroli samo ohišje je drugo.
Objave: 319
Teme: 0
Ocena:
0
Lamborgini in Ferroli je ista zadeva pod drugo masko, pa še se zna verjetno pod katero pojavit. Zadeva v obeh primerih za ta denar odlično deluje.
Ocena:
0
se mogoče pojavljajo kake napake?kaj res kurišče zgori po dveh letih,približno?nekaj je slišat,pa zato preverjam,da se nebi nasankal z investicijo
Ocena:
0
Misliš na gorilniku? Obrabljiva dela sta dva gril na katerem gorijo peleti in grelec. Grelec bo treba menjat na vsako leto, za gril še pa nevem točno ampak glede na videno do sedaj bi od oka moral zdržat vsaj 3-4 leta.
Objave: 927
Teme: 23
Ocena:
0
In če ni skrivnost...in koliko je ta "potrošni materijal" v denarju, grelec na leto in gril na 3 do 4 leta, če sem prav razumel...
Objave: 73
Teme: 1
Ocena:
0
Ne zavajajte kupcev gril je še najmanjši problem,problemi so v ohišju gorilca ki pa ga kolikor jaz vem ne dobiš kot rezervni del.Prav tako so problem prevelike temperature v gorilcu ,posledično vezano na to problemi z vsemi deli ,ki se nahajajo v ohišju.Pokazi mi nekoga ,ki ima ta gorilec montiran dve sezoni in je zadovoljen z njim.
Ocena:
0
iz glave grelec je nekje 28€ brez DDV, gril pa 16€ brez DDV. Si prav razumel.
Objave: 134
Teme: 12
Ocena:
0
monter, nočem karkoli pametovati, toda moje informacije so:
gril 45€ inox
gril 39€ ltž
grelec -svečka cca 45€
mislim da na vse še + ddv, svečka naj bi se menjala na 1 leto,gril na leto do dve, inox naj bi zdržal cca 3 leta, v prejšnjih komentarjih sem tudi sam zagovarjal ferollija, ampak po teh info pa vidim , da sem udaril malo mim, za vdsako sezono res ne vem, če moraš vse to menjati, si z servisom v dveh letih na normalni ceni gorilcev(ecom 2, biotermec, CPPL 35..), morda kak komentar na to, morda še od sassapo-ta na servis biotermec, koliko ga rabi za normalno delovanje....
Ocena:
0
marelja Napisal:Ne zavajajte kupcev gril je še najmanjši problem,problemi so v ohišju gorilca ki pa ga kolikor jaz vem ne dobiš kot rezervni del.Prav tako so problem prevelike temperature v gorilcu ,posledično vezano na to problemi z vsemi deli ,ki se nahajajo v ohišju.Pokazi mi nekoga ,ki ima ta gorilec montiran dve sezoni in je zadovoljen z njim.
NIKOGAR NE ZAVAJAM! Zavajate se ljudje sami zato ker primerjate prve serije gorilnikov, ki so bile na tržišču in spravljene v pogon z strani neusposobljenih ljudi, in tudi strank katere so si same naredile zagon. Tukaj so bili problemi in so še zdaj problemi. In normalno, da zadeva ki je ni nastavla oseba katera ve kaj dela da so se pojavile govorice kak to funkcionira in kaki klump bi to naj bil. Vse se da dobit od gorilnika kot rezervni del, tudi cev katere je cena 165€ brez DDV. Stranko ki ima gorilec montiran dve sezoni ti lahko pokažem v Mb in to je edina moja stranka preden sem postal serviser in še ni rabla zamenjat ne grila in ne cevi, crknil je grelec pred koncem garancije in to je bilo vse, gorilnik še danes deluje brez problema, lahko ti pa pokažem ostalih 95 strank, ki sem jih porihto od uradne servisne mreže naprej pa njihove izkušnje.
mars Napisal:monter, nočem karkoli pametovati, toda moje informacije so:
gril 45€ inox
gril 39€ ltž
grelec -svečka cca 45€
mislim da na vse še + ddv, svečka naj bi se menjala na 1 leto,gril na leto do dve, inox naj bi zdržal cca 3 leta, v prejšnjih komentarjih sem tudi sam zagovarjal ferollija, ampak po teh info pa vidim , da sem udaril malo mim, za vdsako sezono res ne vem, če moraš vse to menjati, si z servisom v dveh letih na normalni ceni gorilcev(ecom 2, biotermec, CPPL 35..), morda kak komentar na to, morda še od sassapo-ta na servis biotermec, koliko ga rabi za normalno delovanje....
Mars cene ki sem ti jih napisal so cene BREZ DDV po uradnem ceniku Ferrolija. In kolikor vem litoželeznega grila več ne dobiš ravno zaradi velikih okvar z njimi, zato ga je nasledil inox gril. Povej mi če ostali gorilniki v praksi ne potrebujejo popravil isto se uporabljajo grelci za prižiganje in inox za gorilno cev in ostale zadeve.
Pa nobenega ne silim na kupi kar koli pod znamko Ferroli, Fer ali Lamborgini, vsak se sam odloči na podlagi svojih denarnih zmožnosti in lastne presoje, ampak dvigne pa me ko berem stvari ala baba čula baba rekla. Komentiraj to kar maš sam in ne kar si prebral ali slišal ker dejansko ne veš zakaj je bil problem.
Lp Dejan
Ocena:
0
Komentiram cene dveh serviserjev, ki sem jih dobil na strani THS d.o.o., prosim ne se jezit, ampak če mi serviser reče da je potrebno grelec menjati na eno leto, če mi pove ceno rez.dela, nimam razloga , da mu nebi verjel, lastne presoje o gorilnikih si ustvarjam t izmenjavo mnenj in izkušenj ljudi ki to imajo in serviserjev, res je, da sta oba rekla, da razen teh menjav ni problemov in da do problemov pride zaradi nestrokovnega priklopa gorilnika, morda pa se kak serviser najde in bo potrdil, da je tudi pri ostalih gorilnikih potrebna menjava grelca in grila po enem letu, sam semm vednomnenja, da je potrebno najti stranko, ki zadevo uporablja in ti sama pove, ali je zadovoljna ali ne, zato, javite se lastniki gorilnikov in povejte svoje izkušnje, koliko € vas pride vzg+drževanje gorilnika letno ali pred kurilno sezono
Ocena:
0
No zdaj si še pa zvedo ceno tretjega serviserja.
Ocena:
0
Super, hvala za informacije, morda bodo komu v pomoč, da se bo obrnil nate, saj razlika je kar konkretna, strinjam se s teboj, da naj vsak komentira kar pozna, zato pa zbiram mnenja na forumu
Pa lep pozdrav
|