Splošno > Sam svoj mojster
Kaj ste pa vi danes počeli pod svojo streho?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaj ste pa vi danes počeli pod svojo streho?
Jaz sem danes začel s brušenjem sten. Sem prav zadovoljen saj imam zelo dobro skitano in je tole brušenje dokaj enostavno.

Seveda brusim vse na roke. V desni roki malce večja mrežica za brušenje v levi pa gobica za bolj na fino Smile

V par urah so tako "padle" kuhinja - jedilnica - dnevna Smile

jutri pa naprej Wink

lp, TB
mi smo zbetonirali estrih pred vhodom.
Opusti se i uživaj, nemoj da nam sada kvariš doživljaj....
midva (z drago) sva pa z mivko + apnom zapucala največji steni v kopalnici (ostali sta še 2 čisto majhni)
šla gledat kuhne.. :lol:
...izumljal sifon za odvod odpadnih vod iz pralnega stroja in konvektorjev, odstranil eno staro okno v kleti...
Zidam kopalnico z ytong zidaki (predelne omarice,podnožje lijaka,stene tuš kabine.) X 2 Smile
Manestil razvlaževalce in šel na fuzbal :?
Od danes naprej pa zbrusit vse stene in mogoče bomo že belili Big Grin

Lp Andrej
..urso polagam med spirovce Big Grin

Lp
:lol: Šla sem pogledat, kako so nam začeli montirat zunanje žaluzije.....
Lep dan! Nia
Vsedel se na kavč in gledal nogomet Wink
LP, Goran
pred dokončnim dogovorom, kje bodo inštalacije, še enkrat prečekirala izrise kuhinje in kopalnic, vplačala ojre na megabad.com za armature.
Alea iacta est
Trenutno mi ni za nič.
Pa dajte to napisat na spletnik in dat slikice zdarven. Jaz jih takoooooooo rada gledam!! Smile In zdaj še veste kaj delam Smile
Gibs plošče montiramo na knauf in začenjamo počasi kitat. Naslednji teden pa ploščice potem pleskanje in še laminati in mansarda bo ready za vselitevSmile
končno smo dobili kuhinjo, jutri pa montaža

Skok na forum:

Zadnje novice

Pomladni ZERO EMISSION® dnevi Lumar
17.03.2023 ob 14:13:43
Pomladni ZERO EMISSION® dnevi Lumar
Inovativna gradnja LUMAR - V ŽIVO na edini slovenski certificirani aktivni hiši in izjemno priljubljeni hiši Lumar Primus-D... Beri dalje »
1. Marlesov sejem inovativnih bivalnih rešitev
17.03.2023 ob 10:07:26
1. Marlesov sejem inovativnih bivalnih rešitev
V Marlesu verjamemo v zdravo in tehnološko napredno okolje. Verjamemo, da z uporabo sodobnih zelenih tehnologij pri snovanju... Beri dalje »