9.11.2021 ob 19:19
LG dvoventilatorski monobloki 12, 14 in 16 dajo vsi zgolj 12 kW. Če kupiš 12 kW, ga goni dokler zmore, verjetno bo delal še globoko v minus. Poznavalec bi znal izkoristiti že vgrajeni priključek za krmiljenje zunanjih grelcev vsaj za signal, kdaj začeti kuriti na drva. Tak preklop ima Biodom pri svojih TČ in peletnih kotlih že na voljo. To ne more biti neka vesoljska tehnologija, da ne bi bilo možno narediti tudi pri LG-ju.
Šparaj drva (in viške prodaj), po moji oceni in naši ceni drv 90 €/prm je TČ ugodnejša, bo tudi pri večji podražitvi štroma.
Še nekomu, menda najbolj pametnemu: pri meni temperatura vode dosedaj nikoli ne prileze preko 37 stopinj. Tista razlika med 37 in 40 stopinjami je davek na trmo. Amen. Prosim nobene debate. Vsak naj bo zadovoljen s tem kar ima in naj svoje ˝sreče˝ ne vsiljuje drugim.
Šparaj drva (in viške prodaj), po moji oceni in naši ceni drv 90 €/prm je TČ ugodnejša, bo tudi pri večji podražitvi štroma.
Še nekomu, menda najbolj pametnemu: pri meni temperatura vode dosedaj nikoli ne prileze preko 37 stopinj. Tista razlika med 37 in 40 stopinjami je davek na trmo. Amen. Prosim nobene debate. Vsak naj bo zadovoljen s tem kar ima in naj svoje ˝sreče˝ ne vsiljuje drugim.

, posiljevanje je bilo pa z tvoje in bohinčeve strani, pa še koga drugega. Jaz sem samo napisal kako bi zmontiral in nastavil delovanje v pričakovanju pripomb samo ne na tak način kot ste se nekateri tu gori odzvali. Avtomatika v povezavi z peletno pečjo je pa čisto enostavno rešena in dela kot mora brez vesoljske tehnologije.

Dostop do mojih (objekt, poraba) sem dal... Tvoje lahko preberemo?