PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave DSC alarm

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pa obstaja razširitveni modul, ki bi omogočal vključitev alarma na enostaven način? Za izklop mi je vseeno.
Odvisno od tega, kaj omogoča komunikacija pametne hiše s ostalimi napravami. Razširitveni moduli ne omogočajo komunikacijo z ostalimi napravami, so pa za to primerni komunikatorji. Za centrale NEO so na voljo 3. Eden omogoča popoln nadzor preko gsm omrežja, drugi popoln nadzor preko interneta, tretji pa popoln nadzor in preko gsm in preko interneta, stane pa nekaj čez 200€. Vem, da se da sporočila prenešati po paralelni liniji direktno iz panela v računalnik (PC link) če je v računalniku inštaliran program DLS, ne poznam pa paralelne komunikacije s krmilnikom pametne hiše direktno.
Nigdar je ne tak bilo, ka nekak nej bilo i nigdar nebu ka nekak nebu.
Mislim, da sem našel rešitev. En vhod (Zone) definiraš kot 'keyswitch zone'. To je kot bi imel za vklop alarma namesto kode na tipkovnici ključavnico za vklop/izklop.

066 - Momentary Keyswitch Arm in pa
077 - Maintained Keyswitch Arm

Lepo. Je kdo to že nastavljal?
Jaz imam serijo new power, je pa pri neo enako nastavljanje področij le da nimam možnosti 66 in 77.
Greš pa tko: *, 8, monterjevo geslo (5555 nastavljeno), številka particije (001 prva particija), potem pa se v zaporedju zvrščajo 2-mestne številke področij po vrsti. S puščico se premakneš do željenega področja in ga nastaviš na željeno kodo.
Nigdar je ne tak bilo, ka nekak nej bilo i nigdar nebu ka nekak nebu.
Pozdravljeni,

imam eno težavo z DSC centralo NEO. In sicer pojavlja se napaka ''FTC sprejemnik 1''. Drugače vse dela, aplikacija Connectalarm mi dela tudi kot mora in je konfigurirana preko Etherneta.
Napako lahko izbrišem, če centralo odklopim ali pa če parameter 380(1) dam na off/on. Ampak se nato čez kako uro ali pa več pojavi nazaj.
Je imel kdo takšno težavo oz. mi lahko kdo pomaga.

Lp
A pri DSC aplikacija na telefonu deluje samo z NEO serijo ali tudi z Power?

lp
1 ... 8 9 10 11 12 Pojdi na stran 
Iskanje po temi