Objave: 245
Teme: 2
Ocena:
4
To je verjetno zunanja stena in na njej ni izolacije. Lahko je soba premalo ogreta in tam ni kroženja zraka. Lahko je preveč vlage (sušenje perila, kuhanje). Lahko je tudi napačno zračenje (stena se preveč ohladi)......
Objave: 12051
Teme: 16
Ocena:
27
soba je čez dal CEL DAN prezračevana. Fail. Prezrači zjutraj. ZAPRI. OGREJ. in prezrači čez 7 ur ponovno ZA 4 minute! in čez 7 ur ponovno. VMES PA OGREVAJ SOBO.
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Zraci po navodilu firefly, v kot pa postavi grelno telo, ki naj greje stalno z neko primerno temperaturo.
Sonce naj sveti vsak dan!
Objave: 39
Teme: 3
Ocena:
1
Kolko te mas stopinj not? 10?
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Ob dobrih pogojih se ti to lahko naredi tudi pri 20+
Sonce naj sveti vsak dan!
Objave: 2380
Ocena:
9
Avtor naj pojasni kako zrači ta prostor
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Pa "en malo" je pomembno, da je zadeva ki je v kotu, odmaknjena iz tega kota vsaj nekih 10cm...da je prostor za izmenjavo zraka.
Objave: 22
Teme: 0
Ocena:
0
Z nerazrečeno varekino in gobico pobrisati kjer je črno ne preveč ribati ker zbrišeš barvo -ne pozabiti na rokavice, dva dni zračenja zaradi vonja. Potem pa redno ogrevanje po potrebi na višjo temp in zračenje.
Objave: 2380
Ocena:
9
kako spraviti zatohel zrak ven?
3 - 4 krat na dan po cca 4 minute okna na prepih pa ne boste imeli teh problemov.
Zatohel ter vlažen zrak je proizvajalec plesni.
Objave: 1384
Teme: 8
Ocena:
1
Ko sem jaz živel v majhnem stanovanju, pa imel težave s plesnijo sem naredil 2 ukrepa (in takrat so težave izginile v celoti):
1: perilo se je po novem sušilo v kopalnici z razvlažilcem;
2. zunanjo steno sem prebarval s termoščitom
Objave: 147
Teme: 1
Ocena:
3
Mene tudi zanima, kako se lahko rešim sicer ne crne plesni, pač pa tiste "vodne" plesni. Torej da se razločiti, med mokro in suho barvo v hiši. Samo v enem prostoru je tako, v dnevni, na drugi strani je terasa, ki je malenkost dvignjena, zato tudi mogoče mokri madeži na notranji steni.
Kaj lahko naredimo?
Objave: 12051
Teme: 16
Ocena:
27
odvodnavanje na terasi? hidroizolacija? Termoizolacija je?
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"