Citat:No potem pa so se majstri kar sami razpisali, če so pa že ponudili roko, pa veš kako je, treba izkoristiti priliko
.
Tukaj razen Sasapoto ni nobenega mojstra. Meni je on montiral črpalko pred davnimi osmimi leti, tudi naslednjo mi bo. Brezhibno delovanje ne preveč kakovostne črpalke pripisujem kvalitetni montaži.
Kaj pa veš, mogoče se pa kateri (podtalno...) javi na ZS... ?!
Drugače pa : i ja bi tata ...

(menim, da si še iz časov, ki veš kam to spada...)
Tudi jaz bi Sassapo-ja definitivno izbral za naslednjo...! Le dvomim, da deluje tako daleč od doma...
Pa ne , da nisem zadovoljen... Z leti spoznaš (tudi s pomočjo foruma, da..), kaj bi pa vseeno lahko bilo bolje... Te je kdo nehote (zaradi ''neznanja'') ali zgolj pohlepa, prinesel okoli...!? Glede na mojstre, ki so včasih delali zgolj priklope različnih kotlov..., ter prešli na TČ.
Res lahko (pooblaščenci ali tudi ne...) delajo po navodilih (če?) proizvajalca, uvoznika. Vendar so različno samosvoji...Predvsem nimajo zadosti izkušenj o samih TČ, kar jih rado nese.... Če ne pri sami montaži (pri monobloku gre lahko še najmanj narobe...), pa ob izbiri moči... Neredko smo že brali (kljub visokim cenam), da so prešvoh, ''nedosledna'' montaža... kar bode v oči. Sploh, če pošteno plačaš, si nato razočaran..., monter pa neodziven...
Lahko bi rekel, da gre za anekdoto..., če ne bi okusil na lastni koži...
Ko sem izbral pasmo TČ, sem se vrgel v ponudbe, cen razpona od 1do 3k+ razlike za montažo... Kaj vse ali ne... kdo bi, niti ne bi...
Najcenejši('boljši''): pride naredit za 1k, ne glede na daljavo ( LJ), ne glede na vgrajene dele....-brez ogleda

OK. Sporočim, da še zbiram ponudbe in ga obvestim... Izbor je bil jasen, da nekdo na daljavo lahko zgolj blefira, nato bo cena narasla...iz različnih vzrokov.
Res ''zadane'' njegov odziv: Če ne bom izbral njega, se mi bo zgodilo ''to pa to''.... ?

Vprašam ga po ''zdravju''? On nadaljuje svoje... Ko sem mu zagrozil s prijavo, ter poznanstvom v vrhu policije (podobno kot rentgiju, ki mi je ''grozil'' z bratom policajem, ko sem enkrat le hotel na ogled edine...-kljub vsesplošnemu forumskemu vabilu....-se je nato takoj odjavil z njega!?), se je ''najcenejši'' ponudnik mirno umaknil.
Klin, se s klinom...

Bohinc pa s svedrom (je malce manj znan rek...)
ps. Madonca: a razen mene , nikogar ne zanima kako delujejo tiste ''edine'', ko so celo delali spisek njih na forumu; dandanes nobenih vesti več ?!
Homer se še oglasi (včasih) zgolj, če jo omenim; brez kako mu dela, porabe, DV ob različnih z.t. ...