PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri GEN Energija in cenejša elektrika?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Z malo truda imam na Petrolu VT cent ceneje Wink, Nt pa desetinko centa vec
Sonce naj sveti vsak dan!
(5.12.2020 ob 14:56)JaBK Napisal: https://www.pocenielektrika.si/za-dom/ce...%8Drpalke/

Toplotne črpalke se podaljšujejo v 2021

Kaj mi pri GenI koristi akcija za TČ, če pa nimam TČ.

Jaz hočem akcijo za običajne odjemalce.
Sem 100%, da imaš TČ, če ne druga v avtu Big Grin

Bolj resno... a klime nimate, Tč za santarno vodo, sušilca na TČ?
Tocno tako, ali pa poslji  sliko sosedove, ker dejansko ne preverjajo na terenu, poznam primer iz prve roke...
(5.12.2020 ob 23:01)first1 Napisal: Sem 100%, da imaš TČ, če ne druga v avtu Big Grin

Bolj resno... a klime nimate, Tč za santarno vodo, sušilca na TČ?

Čakaj čakaj čakaj.... 10 let stara Mitsubishi klima bi zadostovala, da grem na pogodbo s TČ?

Vi to resno?

Sanitarna voda je na električnem bojlerju, sušilec je pa navaden. Ampak imam pa klimo ja.
Fucka se njim za TC. A res mislite da bi to kdo preverjal
Sonce naj sveti vsak dan!
Ne zavajajte. Jaz sem jim moral poslat račun od TČ zraven priglasitve k akciji.
(5.12.2020 ob 20:59)Popson31 Napisal: Letos aprila sem iz gen i presaltal na elektro Maribor. Njihov prodajni agent mi je zagotovil, da lahko vsakemu, ki se veze, da bo vsaj eno leto njihova stranka, ponudi nizjo ceno za VT in MT, kot jo ima konkurenca, v mojem primeru Gen I. Zdaj placujem VT 0.05839€ in MT 0.03390€, se do konca marca 2021. V zacetku leta ga kontaktiram, mu posljem ponudbo od Gen I in, ce mi ponudi nizjo cena ostanem pri njih. Pa tud PSP je nizji kot pri Gen I. Ce koga zanima se naj javi zasebno, mu posljem kontakt od njihovega prodajnega agenta in se obrnite direktno nanj.

Dobra cena .Mi imamo neko poletno akcijo in je vt0,05999 mt0,03499.Se bo treba res angažirat in poiskat enega,ki bo prisluhnil.Zgleda da bo fery spet moral nekaj skupinskega organizirat  Big Grin Big Grin.
(6.12.2020 ob 07:24)Fantocci2 Napisal: Ne zavajajte. Jaz sem jim moral poslat račun od TČ zraven priglasitve k akciji.

Racun ali slika, poklici jih ce ne verjames. ..
Nam ne pomaga ne racun, ne slika... dejavnost vse to 'pohodi' in fiksira ceno.

Priložene datoteke Predogledne slike

<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
Eno vprašanje.

Če greš na drugega dobavilja ta mesec. A ste 100%, da si že januarja na drugi tarifi ali je kak odpovedni rok 3 mesece, ker sicer je brezveze met -45 % od marca/aprila dalje...
Ce to storis danes bos pri novem od 1.2.2021 dalje...

FAE, a je to sigurno, nekak se mi zdi, da če daš zahtevo do 15. v mesecu, potem si pri novem od naslednjega meseca, torej od 1.1.2021? A je kje to navedeno?
Torej sočasno podaljšaš akcijo toplotne tč, da jan nisem na rednem ceniku in pokličeš drugega dobavitelja, da si feb že drugje...ne vem če je to legitimno?

zakaj nebi bilo legitimno? nič ne kršiš, razen če bi bila vezava za tč, kar pa ni.
1 ... 206 207 208 209 210 ... 215 Pojdi na stran 
Iskanje po temi