Objave: 385
Teme: 2
Ocena:
5
"Energijo plus, ki ponuja -45% na cene za prve štiri mesece? "
JA če se ne bo GEN I kaj zganil z akcijo, bo zgleda tole tudi ok varianta...Sicer potem zavezan 8 mesecev biti na tarifah, ki so dražje od rednih Gen I, ampak če pozimi dosti porabiš, si tiste 4 mesece v povprečju nekje 2 centa na kWh na boljšem. Jst računam da bomo jan- aprila sigurno skurili vsaj 4k kWh, kar bi pomenilo 80€ prihranka. Po 12ih mesecih pa skočiš nazaj na GEN I, ki ima večkrat ugodnosti le za nove odjemalce...
Objave: 710
Teme: 27
Ocena:
3
Dejansko tale akcija ni slaba..
Objave: 1478
Teme: 16
Ocena:
37
Dejansko bi nas moralo čimveč oditi iz Genija, sedaj ko mislijo, da so nas pridobili za vse večne čase. Bi se morda hitro spet kakšna akcija za stare borce našla...
Objave: 5307
Teme: 5
Ocena:
32
Kaj to pomeni? Je opcijsko ali je racun od zdaj visji za ta evro?
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
5.12.2020 ob 05:36
(*Zadnja sprememba objave: 5.12.2020 ob 05:38 uporabnik Hanzi.)
Opcija
Bo pa najbrž to pri meni zadnji žebelj v krsto da se drugi števec prenesem drugam.
Sonce naj sveti vsak dan!
Objave: 710
Teme: 27
Ocena:
3
Ali pa da nas čimveč pošlje email o našem mnenju. Mogoče jih bo to streznilo..
Objave: 345
Teme: 4
Ocena:
12
Njbrš pri veliki porabi tč v januar, februar, marec, april (jaz pričakujem cca 6000kwh porabe za prve 4 mesece) času bi znala biti Energija še vedno ugodnejša za 1 leto ter 45% za prve 4 mesece
Objave: 326
Teme: 7
Ocena:
7
5.12.2020 ob 15:32
(*Zadnja sprememba objave: 5.12.2020 ob 15:34 uporabnik laguna1.)
samo zanimivo, da jih drugi odjemalci električne energije, ki nimajo TČ, ne zanimajo,- Nas je večina zdaj že en mesec brez akcije na rednem ceniku. Prav tako, čeprav ni to tema, so nas plinaše tudi že pustili cel november brez akcije, tako da izgleda so se preveč "razvadili" in njihov slogan da so najugodnešji ne drži. Bo potrebno menjad dobavitelja, ker tako obnašanje od GENi glede na različne akcije drugih dobaviteljev nekako ni fer oz. je to slaba reklama za njih. Upam, da tudi drugi ugotovijo, da so sedaj, razen recimo akcije TČ, enih dražjih dobaviteljev.
Objave: 7905
Teme: 59
Ocena:
34
Dokler imaš maso odjemalcev, ki si jo ravno z akcijami pridobil - zakaj bi zniževal ceno in si zbijal maržo? Najbrž so dosegli obseg, kjer se jim v tem trenutku zdi, da nima smisla zniževat cen. Kar pa ne pomeni, da ob morebitnem odlivu strank ne bodo reagirali.
Objave: 3009
Teme: 16
Ocena:
-633
Letos aprila sem iz gen i presaltal na elektro Maribor. Njihov prodajni agent mi je zagotovil, da lahko vsakemu, ki se veze, da bo vsaj eno leto njihova stranka, ponudi nizjo ceno za VT in MT, kot jo ima konkurenca, v mojem primeru Gen I. Zdaj placujem VT 0.05839€ in MT 0.03390€, se do konca marca 2021. V zacetku leta ga kontaktiram, mu posljem ponudbo od Gen I in, ce mi ponudi nizjo cena ostanem pri njih. Pa tud PSP je nizji kot pri Gen I. Ce koga zanima se naj javi zasebno, mu posljem kontakt od njihovega prodajnega agenta in se obrnite direktno nanj.