PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Termostat

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lepo da veš, še meni pojasni, da bom vedel. Fouš? Česa pa? Priznaj, da si brcnil v temo (ali lepše, da nimaš prav) pa gremo dalje.
Podnapisov zmanjkalo?
Kakšnih podnapisov!?
Ti bom dal še zadnjega. Midva sva zaključila. Če si preskočil tisto o polnem k...
Eno je sarkazem in zajebancija, drugo je zaničevanje dela drugih in poveličevanje sebe in svojega kvazi znanja oz. dejavnosti.
Ti kar uživaj v tem, mene ne moti.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Kje je tisti Andrejček, ki se je vtikal v vsak drek? Naj vendar zaklene temo.
Zaključila? Hmm, a boš zmogel iz svoje kože? Ne verjamem. Prej ko slej se boš spet vtaknil nekam. Torej boš neprestano zaključeval. Vedno znova i znova. In res drži tisto o 400 konjih in enem ... no saj veš o kom, pa da ne boš spet užaljen, si sam zapisal, sem te le citiral. Da ti prihranim pisanje - ne Fery, nisem ti ga fouš...ne avta ne tistga v njem.
Odgovor oziroma vprašanje glede na TOLE
Torej, kaj pa če imam jaz recimo na WDC20 te sponke že zasedene, kamor bi moral biti priklopljen GWD2? Sicer ne dvomim, da nebi našel placa še za eno žičko alii vprašanje je, ali je tak priklop v redu? Po mojem nima kaj biti?

Za odgovor klikni na gumb "Tema je zaprta" Angel
Kakorkoli že, sem že zvezal in vse deluje normalno ns ponki 7 pri WDC sta priklopljeni 2 žički 1 je od sobnega termostata in GWD2, u glavnem deluje normalno...
Hmmm.....
In tema je še vedno zaprta.....

Pravilno vezavo pa si že sam ugotovil!
Homer slučajno sem probal in ugotovil da zadeva ne deluje, se pravi črni gumbek "Tema je zaprta" spremenjeno samo ime, deluje pa ne Big Grin

Ja pa pozabil sem povedati še, da sem napajanje vzel kar iz SGC26H katerega GWD2 tudi podpira, seveda je odvisno od verzije, no pri meni vse dela, fazo pa sem priklopil na L1 na SGC sponka 31 Nulo pa na SGC modro sponko označeno z N

Signalne kable pa v obeh primerih: sponka 1-gwd na sponko 7-WDC sponka 2 pa na GND. Za SGC velja isto.

Pač odgovoril sem, če slučajno komu pride prav, je pa arbajter že vse napisal, kako se zveže, poudaril pa bi da se lahko žičko na sponki doda zraven kljub temu, da je katera sponka že zasedena, v mojem primeru sponka 7.
Na WDC20, sponka 7 imam GWD in istočasno DD2+. Dela OK. S tem, da sem danes slednjega zamenjal z RDC2, ki pa se ne poveže (ERROR). V čem je problem? Moram na RDC2 narediti kakšne nastavitve? Mogoče na WDC20 (Firmware 3.4r4). Prosim za nasvet.
bolje slabo na svojem, kot dobro na tujem
<!-- m --><a class="postlink" href="http://gallery.me.com/bopsi#100040">http://gallery.me.com/bopsi#100040</a><!-- m -->
1 2 3 4
Iskanje po temi