Objave: 129
Teme: 38
Ocena:
0
Pozdravljeni,
zanima me, če morda kdo ve, lahko delajo obrtniki teh 14 dni, ko so omejitve od. 16.11 naprej
hvala, LP
Matej
Objave: 7259
Teme: 15
Ocena:
53
Sem pa začel razmišljati, kaj narediti, če ti v tem času crkne kotliček, pipa, ventil... Tehnične štacune so zaprte. Torej je edina rešitev vodovodar, ki ima slučajno dele na zalogi?
Če pa naročiš npr. pipo preko spleta, si lahko brez pipe tudi 1 teden. Če imaš srečo imaš vsaj čepe doma, da lahko odpreš ostali vodovod.
Skratka to zaprtje tehničnih štacun je totalna bedarija in nepremišljenost.
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Za vodovodarje ne skrbi. Imajo preskrbo z materialom rešeno. Večina opravi storitev po normalni ceni, a vseeno velja prej vprašati za predračun.
Ali je zaprtje tehničnih štacun problem ali ne je težko reči. Znanec, zaposlen v Top Domu pravi, da takega drenjanja ne pomni, opozorila nič ne zaležejo, ljudje tacajo po vsej štacuni, dokler ne pridejo na vrsto, za povrh so živčni, skratka situacija milo povedano čudna.
Zaprtje je logična posledica, ker se nismo držali reda, pa najsibo zapovedanega ali zgolj priporočenega, iskali luknje v predpisih, mešali vseh vrst politiko v epidemijo, bolj poslušali influencerje od dohtarjev, skratka se obnašali po balkansko. Če tiščimo glavo v pesek kot noj, ne moremo videti, da se čisto podobno dogaja v sosednjih, tako ˝demokratičnih˝ kot ˝diktatorskih˝državah. Trenutno nam ne preostane drugega, kot da se obnašamo po zdravi kmečki pameti, za vsak slučaj upoštevamo raje več preventivnih priporočil kot manj in se izogibamo ˝plačljivim˝situacijam. Ni druge...
Meni je v teh Martinovih dneh precej pomagalo preventivno testiranje s cvičkom in klobasami, preverjeno sem z večkratnim testiranjem ugotovil, da vonj in okus še delujeta. Ko je naslednje jutro bolela glava, sem se za vsak slučaj takoj testiral, že po prvem testu se je pokazalo, da je vonj in okus ostal, glava pa nehala boleti. Žena sicer nekaj filozofira o ˝klin s klinom˝ a ji ne gre vsega verjeti. Podobno kot z virusom...
Objave: 63
Teme: 0
Ocena:
3
Ja, dober primer tale kotliček... in vsi podobni defekti.
Tisti, ki o ukrepih odločajo nimajo pojma o realnem življenju in različnih stiskah ljudi.
Ne vedo kaj delajo...
Objave: 910
Teme: 57
Ocena:
1
Ja zdej za nekoga je stiska to, da mu od N vgradnih luč ena ne dela in mora takoj med vse tipi topi, drug ima pa stisko s tem da mora hodt na šiht, ker mu ne dajo dela od doma, na šihtu jim pa dol visi za korono. Doma pa ima npr. bolehne starše. A more delat in jih izpostavljat.
Če bi upošteval kaj vse se vsakemu posamezniku zdi nujno, bi prišli do tega, da se lahko zapre parlament. Ostalo pa mora laufat.