Objave: 68
Teme: 4
Ocena:
0
Pri meni je bilo zaradi različne višine (dve stavbi skupaj) na eni strani 20 cm in na drugi 13 cm prostora za izolacijo in tlake, ter veliko cevi po tleh lažje naredit izravnavo tal z mešanjem mletega stiroporja, cementa in vode, nato pa vsepovsod tlak 5 cm. Cena je bila tam-tam, so pa mi majstori predlagali, da lahko se naredi izolacija s polaganjem stiropor plošč, vendar ne-bo nikdar tako ravno kot to. Ni mi žal da sem se tako odločil, če pa bi bila ravna tla pa bi polagal stiropor.
Objave: 17
Teme: 0
Ocena:
0
Kje pa se dobi mleti stiropor? Gledam po netu pa so kar hude cene?!?!
Rabil bi pa za zafilat med el.cevmi med epsjem.
Objave: 157
Teme: 7
Ocena:
0
Fragmat; mleti ali kroglice. Vreče 250,500litrov.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.fragmat.si/download/ceniki/cenik_2015.2_TI.pdf">http://www.fragmat.si/download/ceniki/c ... 5.2_TI.pdf</a><!-- m --> 11.stran
MIdva sva porabila dobrih 100l krogljic, ki sva jih vmešala v beton s katerim sva obbetonirala odtoke, vodovod (kurilnica in 2 kopalnici). Ko bomo položili izolacijo tal, bova nafilala pa še kar bo prostora vmes. Verjetno še kakšnih 500l ali pa še toliko ne, saj so talne inštalacije samo v treh prostorih ostalo so čiste ploskve.
Objave: 17
Teme: 0
Ocena:
0
Hvala! Popolnoma spregledal!
Objave: 1266
Ocena:
3
malo na glas tuhtam - koliko smiselno bi pa tole bilo vgrajevati v zidake ko zidaš? Pač kot dodatna izolacija predvidevam. Ali pa kakšne odpadne koščke navadnega stiroporja? Pa daš kakšnemu otroku in se naj malo igra in vstavlja v zidake.
Pač ta stiropor, ko je tv v škatlo dan, sesalci ali pa kakšen čisto navaden stiropor.
Bi profitiral kaj če imaš tega odpada veliko? Mogoče, ampak res mogoče bi lahko kje na šihtu kaj pridobil. Ali pa vsaj kakšna klet, ali pa shramba ker bo ravno na sončni strani?
Objave: 1384
Teme: 8
Ocena:
1
Tam zrak ze imas. Vprasanje seveda je, kako dobro je ujet ma vseeno je in z stiroporjem najbrz ne bi izbolksal izolativnosti.
Objave: 1266
Ocena:
3
ok, potem res škoda časa za kaj takega. V shrambi mogoče še, drugače pa res brezveze.