PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Bela tehnika Kateri pralni stroj kupiti?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siemens je top.Sam moreš uzet višji rang.Kje ga bi pa kupil?Ker v Sloveniji ga ne držijo več.

Ta je zadnja serija.Nimaš kej študirat.Siemens je top.Kot sem reku višji rang.In ta model spada v višji rang.In na novo imajo 4D omakanje perila.Kot ima Miele.Dolgo je Siemens in Bosch to rabil...da so vgradil v stroje.

Ta je zadnja serija.Nimaš kej študirat.Siemens je top.Kot sem reku višji rang.In ta model spada v višji rang.In na novo imajo 4D omakanje perila.Kot ima Miele.Dolgo je Siemens in Bosch to rabil...da so vgradil v stroje.

(21.9.2020 ob 22:49)fantasy1 Napisal: Siemens je top.Sam moreš uzet višji rang.Kje ga bi pa kupil?Ker v Sloveniji ga ne držijo več.

Ko bodo ceno spustili ga imamo namen vzeti pri Elektro-Shop Köck na Dunaju, ker bomo tam kupili tudi hladilnik in zmrzovalno omaro od Siemensa.
Sem nekje v tem cenovnem razredu 550€, ta dva imam nagledana.
Nekak me bolj vleče k boschu, pečica, indukcija,pomivalec, ...to že je.
Pralni stroj bi tudi imel bosch, ...
Ali je fejst razlika med 1200 in 1400 obrati?
https://www.merkur.si/pralni-stroj-bosch-wau-24t40by/
https://www.merkur.si/pralni-stroj-bosch-wat-28491-by/
Kateri bi bil boljša izbira?
Če hočeš imet super stroj,in narejen v nemčiji.Ti priporočam tale model.Imaš 10 let garancije na motor ob registraciji,in 5 let garancije.Ima akcijo Bosch.
Ga ima sestra.In je z njim zelo zelo zadovoljna.Veliko pere...do zdej brez napak.Zelo tih je.Lahko kamot pereš ponoči.Je tud imela nagledane modele v rangu k si dal link.In sem jo pregovoril,da je uzela tega k ti bom dal link.Oni k si dal link.So narejeni v španiji in turčiji.Ta,k ti bom dal link je Made in Germany.Vrjemi,da je neki na tem.Nemška kakovost je bla in bo.Premisli in odštej mal več.In boš imel vrhunski stroj.Mi boš enkrat hvaležen...čez čas Smile

https://www.bigbang.si/bosch-waw28590by-...ek-606995/

Še dodatni 5% popust dobiš.Ob naročilu in vpisu kode Smile

fantasy1- zdaj je padla odločitev , ... po tvoje
Upam da bo šlo izpeljati nakup, bigbang ima še z mastercard 10 % popusta tako da bi prišel na nekih 680€.
To je za moje pojme tudi že kar dosti za PS, ampak je res da je serija 8, in da je tudi tih.
Nekak se mi zdi da je dovolj 8 kg, glede na to da smo 4 člani.
Če bi vzel 9 kg ki sem ga imel nagledanega bi potem posledično moral vzeti tudi 9 kg sušilca ki pa je dražji, imam prav?
(26.10.2020 ob 09:24)fantasy1 Napisal: Če hočeš imet super stroj,in narejen v nemčiji.Ti priporočam tale model.Imaš 10 let garancije na motor ob registraciji,in 5 let garancije.Ima akcijo Bosch.
Ga ima sestra.In je z njim zelo zelo zadovoljna.Veliko pere...do zdej brez napak.Zelo tih je.Lahko kamot pereš ponoči.Je tud imela nagledane modele v rangu k si dal link.In sem jo pregovoril,da je uzela tega k ti bom dal link.Oni k si dal link.So narejeni v španiji in turčiji.Ta,k ti bom dal link je Made in Germany.Vrjemi,da je neki na tem.Nemška kakovost je bla in bo.Premisli in odštej mal več.In boš imel vrhunski stroj.Mi boš enkrat hvaležen...čez čas Smile

https://www.bigbang.si/bosch-waw28590by-...ek-606995/

Tole mam jaz ampak odkrito povedano: perilo je bilo oprano pri 10 let starem Gorenjevem popolnoma enako. Garancija 10 let na motor je useless, saj brezkrtacni motor pac ne crkne. Ni pa garancije na elektroniko, ki ta motor fura. 
Vse skupaj je sicer cist en lusten produkt ampak verjetno cisto primerljiv enemu Aegju, Bekotu, Gorenju v tem cenovnem rangu.
Saj opranost perila mogoče res težko razločimo, pravim pa da me je bolj prepričala tihost in varčnost in upam da ni pretirana cena.
(1.11.2020 ob 23:08)scuba123 Napisal: Saj opranost perila mogoče res težko razločimo, pravim pa da me je bolj prepričala tihost in varčnost in upam da ni pretirana cena.

Sporoči,kako si uredil...če ti ga je uspel plačat in naročit?Imel boš top stroj boš videl.Mislim,da imajo tud akcijo 5 let garancije ob registraciji.In 10 let na motor.Kar je tudi nekaj a ne?
Tih bo pa res zelo.Mi boš povedl.Drgač pa med 8 in 9 kg ni razlike.1 kg.Druga bi blo,da bi blo 3 kg razlike.
Jst mam drgač pralni stroj 9kg.Sušilni stroj 8kg.In nikol,nimam 9 kg perila.Max 8 in še to ne vedno.Bolj mislim da perem na 7 kg.

V glavnem sporoči kako in kaj si uredil z strojem?

Si pogledal komentarje od lastnikov.Kako so vsi z njim zadovoljni? Smile

Ko ga klikneš na big bang strani.In se pomakni dol na mnenja uporabnikov Smile

Fantasy 1, garancija 10 let na motor = pomembna enako 0 oz. je 15. skrb v vrsti na katero moraš pomislit. Gre za marketinško foro, ki pa več kot očitno pali. Kaj si že videl stroj, ki bi mu crknil motor - BL motor? V sklopu pogona crkne (če) krmilje motorja, ki pa tudi pri Boschu ni v sklopu 10 letne garancije. Zdej ne vem a prodajaš v BigBangu al ne ampak tam mi nobena luba duša ni znala odgovorit ali je elektronika del 10 letne garancije ali ne - sem moral preverjat ločeno. Na koncu sem ga zaradi precej dobrih popustov na celoten paket bele tehnike vzel vseeno tam. Mašina je seveda OK, ni pa po moji oceni popolnoma nič boljša od Bekota, Gorenja, AEGja v istem cenovnem rangu, kvečjemu še slabša.
Še to: mi reče prodajalec, da je že sama montaža Boscha vs Gorenja neprimerljiva v prid Boschu. Ta model Boscha je ob sebi imel še en malce boljši Gorenjev. Reče, probej samo vrata zapreti pri enem in drugem...probam in rečem, res je razlika, v prid Gorenju. Proba še moja, enako. No pa smo šaltali na drugo temo.
1o let je garancije samo na motor.In Ne na elektroniko.To je zajetu v paketu 5 letne garancije.
Stroj je vrhunski.Ga ima sestra.Brez napak deluje.Tih k miška še vedno...In narejen je v Nemčiji.Ne kot ostali modeli k so španski turčija i china...
Da ne bo kreganja, sem kar štartal generalno na bosch, ..pa saj so drugi tudi, ..

Pomivalni  ....serija 6 z zeolit sušenjem, made in germani, ..

Hladilnik ..... serija 4 , ...70 širine vrnejo 70€, ...za podoben model vsi drugi ne dajo nič več, made in turkaj, ....

Indukcija ..... serija 6,  80 širine, pri nas tega modela ni, ...avstrija, plačal 50 €( še bom, imam 2 leti časa) podaljšanja garancije, ....točno to hočem imeti, made in spain

Pečica....serija 8 , vstopni model, samo štart in neka nastavitev, brez da redno testiramo, ...lahko rečem top,...samo čakam da preverim če speče 2 pekača, mogoče 3 , ... slabost vrtljivi gumb, moral bi iti na siemens,neff, ...
ampak ni tak hudo, vedel sem za to slabost, made in germani

Pralni .....bomo videli kaj uredijo, serija 8, pomembno mi je da je tih,varčen, ...dobil bo priklop na cev iz bojlerja(temperatura vode cca. 40 stopinj, ...)
Vodo greje TČ zemlja -voda,  COP 4, pa nekaj je a ne, ...made in germani

Sem pa še pred nabavo kuhinjske nape, mogoče bosch, ...
Verjetno bo vgradna, obstaja pa možnost da bo čez sosednjo steno  ( kjer je TČ, in pralni ter tudi pozneje, sušilni stroj) možnost vgradje motorja, tako da bo v kuhinji tišini, brnelo bo pa v kurilnici, 
Tako, nisem frik na bosch, niti ne segam do top artiklov, ...ampak če se cena približa ugodno temu kar artikel nudi, ...zakaj pa ne bosch
Trenutno so mi njihovi produkti top.
Pralni stroj me je mikal miele, ...vse vem kako deluje, ampak moram dati + 300€, pa upajmo da bo bosch ok,. ... lahko pa najeb.m,....

No kar se pa tiče opevanih 10 let na inverter, to vse vem, kaj krije in kaj ne, generalno pa itak imaš 5 let, ...žalostno da trgovci ne veja, oz se delajo butece, ....

No kar se pa tiče opevanih 10 let na inverter, to vse vem, kaj krije in kaj ne, generalno pa itak imaš 5 let, ...žalostno da trgovci ne veja, oz se delajo butece, ....
Tud sam mam vse z izjemo hladilnika Bosch. Pralni 8, pomivalni ravno tako 6 z zeoliteom (ki ni noben cudez mimogrede), pecica, indukcija.. Kar lahko recem je to, da v nobenem parametru ne presega neke druge znamke primerljivega ranga. Hvalospev je malce pretiran. Brat ma denimo cca 25% cenejsi a vsebinslo primerljiv Elektroluxov komplet pa je pravzaprav ista rec. 

Napa - kaj ne bi imel raje reseno z rekuperacijo? Ni nobenega hrupa pa popolnoma zadosca.
Mal mi povej več kako to misliš, ...

Rekuperacija bo , lokalna, ampak to mislim da pri rednem kuhanju ne bo zadostovalo, predvsem je problem oljnih par, ..
(2.11.2020 ob 20:50)scuba123 Napisal: Mal mi povej več kako to misliš, ...

Rekuperacija bo , lokalna, ampak to mislim da pri rednem kuhanju ne bo zadostovalo, predvsem je problem oljnih par, ..

Lokalno ti tezko sodim ker je nimam. Lahko pa ti potrdim, da je centralna cisto ok nadomestek nape. Imam 2x60m3 odjem z oljnimi filtri. 1x nad pecico, 1x nad plosco. To lavfa sedaj cca 1 leto in ce niso ravno ribe je cisto ok, sicer terja malce vec casa. Je pa to sedaj ze off-topic.
Res je, ...
Hvala za mnenja.

Res je, ...
Hvala za mnenja.
1 ... 27 28 29 30 31 32 Pojdi na stran 
Iskanje po temi