PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri GEN Energija in cenejša elektrika?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(9.7.2020 ob 14:03)Fantocci2 Napisal: Imajo neko akcijo  https://www.pocenielektrika.si/za-dom/ce...rike-2020/

Koliko vidi, je v primerjavi z "akcijo TČ" cena VT nižja za 2.5%, MT pa višja za 2.86%

Sedaj smo na TČ akciji. Ker porabimo okoli 60% v MT se nam verjetno ne splača menjavat.

Plus mesečno nadomestilo 2,43€ ali z popustom 1,21€...
ja, neko akcijo moram it, sedanja se mi izteče oktobra, 0.5899 in 0,3299 je trenutno + 0,50 nadomestila, ta nova naj bi bila 0,5999 in 0,3399 in 1.2 e nadomestla, pa je "mir" za enk leto, ugodneje vprašanje, če bo.....
So pa res nekaj dali, zadnje dve poloznici sem imel 30e tak da morajo polovit " izgubo".... Big Grin
GEN I elektrika koda: 14576171, uporabi se lahko večkrat.
Dobiš 12,2 EUR odšteto pri prvem računu ter 3 mesece zelo ugodne cene in sicer:
VT (€/kWh): 0,05517
MT (€/kWh): 0,03059
ET (€/kWh): 0,04925

Kr fina zadeva za tiste, ki se grejemo na štrom, zima prihaja! Samo do 8.10.2020.
Sem debelo gledal na geni portalu, kje lahko to kodo vpišem, pa sedaj vidim da je to le za nove kupce v okviru zadnje akcije. Torej, katerikoli obstoječi kupec lahko pridobi takšno kodo in potem za vsakega novega kupca, ki jo uporabi, pokasira 24€.

Malo se mi zdi pod nivojem, da GenI uporablja svoje stranke kot prodajalce na ta način.
Ja, koda se uporabi v obrazcu za zamenjavo dobavitelja tukaj:
https://www.pocenielektrika.si/za-dom/me...bavitelja/

"Malo se mi zdi pod nivojem, da GenI uporablja svoje stranke kot prodajalce na ta način."
Mogoče, če bi "moral" novačiti nove z zanič ponudbo, tako pa pomoje na trgu ni boljše ponudbe od GEN I. In kdo je boljši prodajalec in referenca kot zadovoljni obstoječi uporabniki. Isto taktiko ima npr. Tesla pri prodajo svojih avtomobilov, raje kot nekim posrednikom in denar za reklamo, dajo obstoječim lastnikom Tesle, ki prepričajo nove kupce.
Je že kdo naredil domačo nalogo za zimo, kje se najbolj splača imeti el. energijo?
(23.10.2020 ob 09:50)yan1234 Napisal: Je že kdo naredil domačo nalogo za zimo, kje se najbolj splača imeti el. energijo?

Čakam, da GENI vrže ven novo akcijo, sicer moram še danes pristopiti vsaj k TČ2020. Poteče mi prejšnja akcija. Prestopal zaenkrat ne bom.
sem ravno hotela tole temo gor potegniti. konec meseca je konec trenutne akcije. prestopala tudi jaz zaenkrat ne bom itak bi lahko šele z decembrom. torej trenutno je najboljša opcija TČ? Bom počakala do drugega tedna, ampak slabo kaže...
(23.10.2020 ob 10:09)JaBK Napisal: sem ravno hotela tole temo gor potegniti. konec meseca je konec trenutne akcije. prestopala tudi jaz zaenkrat ne bom itak bi lahko šele z decembrom. torej trenutno je najboljša opcija TČ? Bom počakala do drugega tedna, ampak slabo kaže...

Ja zaenkrat na GENI najboljša opcija TČ2020. Ne moreš čakat do drugega tedna, v pogojih piše, da morajo imeti vlogo do 25. v mesecu. Jaz bom kar danes oddal. Če se pojavi nova akcija naslednji teden, bom pač poslal novo izjavo.
Jaz sem že par mesecev na TČ2020. Novih akcij za stare stranke več nimajo, samo še nove novačijo z njimi.
Tč 2020 velja le še nov in dec. Sem zadovoljna stranka GEN I, ampak če ne bodo dali kake akcije za obstoječe stranke, bo treba malo k konkurenci iti pogledat.
Mogoče pa kaj priskočijo nasproti s plačanimi prispevki, glede na to da je zopet razglašena epidemija..sam sem v neki decembrski akcii do konca leta. So pa spletni portal uštimal u nulo..v desetih sekundah prideš do vseh potrebnih računov/podatkov itn. Pohvalno.
Hvala za opozorilo. Bom pa zdele oddala.

Hvala za opozorilo. Bom pa zdele oddala.
Jaz sem ze dobrega pol leta pri konkurenci pa, ko gledam trenutne akcije pri gen i in ostalih ponudnikih mi ni zal, da sem prestopil.
Kje pa si da je ugodnejše?
1 ... 202 203 204 205 206 ... 215 Pojdi na stran 
Iskanje po temi