22.7.2020 ob 18:12
19 dni
(21.8.2020 ob 08:32)pentax Napisal: cene dejansko enake kot lani...le paneli so nekaj močnejši in jih posledično manj rabiš na strehi. Pri meni je ROI več kot 12 let, tko da ne bo šlo čez za podpis zaenkrat. Napisano velja za precej velikega in preverjenega ponudnika kjer sem se zanimal, kako je pri drugih ne vem.
(21.8.2020 ob 12:11)bosces Napisal: Ve kaj kdo o temu, da se bo naslednje leto obračunaval mesečni interval, ne pa več enoletni.
Takšno informacijo sem dobil od zaposlenega na elektru...
Ni pa jasno ali bo to za nove naročnike SE ali tudi za nas ki imamo že zagnane SE...
(21.8.2020 ob 12:11)bosces Napisal: Ve kaj kdo o temu, da se bo naslednje leto obračunaval mesečni interval, ne pa več enoletni.
Takšno informacijo sem dobil od zaposlenega na elektru...
Ni pa jasno ali bo to za nove naročnike SE ali tudi za nas ki imamo že zagnane SE...
...Bi kr dve vzel za zihr...
(24.8.2020 ob 11:55)pentax Napisal: @bozgom, kaj si pa ti za ene postavke zajel v ta svoj roi izračun?
A si kaj od tega spodnjega upošteval v enačbi:
Kje je vračunanih ~200€ letno za prispevke?
Kje jvračunano zavarovanje za SE za celotno obdobje ROI?
Kje je vračunano čiščenje panelov na vsake kvatre?
Kje je vračunan strošek financiranja za obdobje plačevanja...? Če SE ni plačana v enkratnem znesku?
..pa še kaj ane. Pa tu še ni zajete nobene nepredvidene okvare, kakšen udar strele, morebitne težave z zavarovalnicami v primeru nezgod ipd...
Zdaj nekako ipade da ti primerjaš jabke in hruške - in to zelo od oka, kamor pade, pade.
Verjamem, da si pri sebi tko mal od oka naredil ta roi izračun, če že pišeš kako prideš do cifre roi.... če že nameravaš pa kaj uporabnega komu stolči na tipkovinico pa poskusi biti malce bolj detaljen. Da bo vsak videl kaj je zajeto v ta tvoj roi izračun.
Vsak ta roi dela malce po svoje...od prodajalca SE, mi ga je izračunal dobrih 5 let...Bi kr dve vzel za zihr...
(24.8.2020 ob 11:28)bosces Napisal:(23.8.2020 ob 14:04)bozgom Napisal: Viški energije se ne oddajajo več brezplačno dobavitelju.
Sliši se lepo, lahko to pojasniš malo bolje, ker jaz sem informiran, da na koncu leta grejo viški papa brezplačno...sem pa zaenkrat pri geniju, ob koncu leta pa menjam operaterja...