13.7.2020 ob 13:34
(*Zadnja sprememba objave: 13.7.2020 ob 13:35 uporabnik anzeneznano.)
Oj,
Mogoče neumno vprašanje ampak, ker že 5+ let nisem nič delal z vodovodom me zanima, kaj in kako je s tem tesnilom na vijaku pri kotnem ventilu.
Imam dva Schnell osnovna ventila, brez filtra in ko odprem škatlo sem videl, da je tesnilo na vijaku. Opa, neki novega.. Na škatlici je narisano, da se ne sme uporabiti tesnilnega traku.
Do sedaj sem vedno uporabljal Loctite trak brez problemov..
To pa res še nisem videl in ne vem kaj naj si mislim.. Je to res več kot dovolj, da se ne rabi nobenega dodatnega seala gor dat ali kaj..
Se samo spuca navoj pa samo zavijači ventil in to je to? Je kdo že videl to?
Mogoče neumno vprašanje ampak, ker že 5+ let nisem nič delal z vodovodom me zanima, kaj in kako je s tem tesnilom na vijaku pri kotnem ventilu.
Imam dva Schnell osnovna ventila, brez filtra in ko odprem škatlo sem videl, da je tesnilo na vijaku. Opa, neki novega.. Na škatlici je narisano, da se ne sme uporabiti tesnilnega traku.
Do sedaj sem vedno uporabljal Loctite trak brez problemov..
To pa res še nisem videl in ne vem kaj naj si mislim.. Je to res več kot dovolj, da se ne rabi nobenega dodatnega seala gor dat ali kaj..
Se samo spuca navoj pa samo zavijači ventil in to je to? Je kdo že videl to?

![[Slika: 049170699_1_product.jpg]](https://katalog.termotehnika.si/f/pics/68244/049170699_1_product.jpg)