PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Fujitsu Waterstage - izkušnje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Četudi razumejo... redki, očitno le.
Za druge mi je tud vseeno...leta , četudi se so se ''prizadeti'' običajno hitro, skozi vsa leta...našli  Tongue Meni na pospeševanje prodaje oz. EPP ne vpliva..., spet drugim...?!
Kdo razume odgovor Velikega ?  Razen, da sanjam ipd...? V temi npr.   https://www.podsvojostreho.net/forum/sho...433&page=3
Vendarle sanjam 10let z isto TČ in izolacijo. 
Nemalo jih je tu pa tam kaj... doizoliralo, to in ono, pa ''pozabili'' povedat...
 TČ menjajo tud na dve let, zgolj iz dr. raziskav? Kdaj se povrne investicija v izo., menjavo... je očitno postal postranski ''problem''? Nekdaj prednosten!
Laik lahko izlušči iz odgovora cenjenega...? Namesto osnovnih razlag na vprašano..., sploh..., če je frišen na PSS? 
V ''posmeh temu'', se zapelje še reklamni (pod , nad ali L, D) logotip...
In veš... na čem sloni ''ne''pristranskost vsaj dela en. virov PSS foruma.
Bi zmogli medvrstično prebrat tudi novi, nepoučeni ?
Menim , da ne rabijo naziva dr., mr... Idea  le nekaj zdrave kmečke...?!

PS me je še srček Migaj (na)učil, da se skozi provokacije, pride do pravih odgovorov. Drži! In tudi ne... Wink
(23.2.2020 ob 15:47)bohinc Napisal: Četudi razumejo... redki, očitno le.
Za druge mi je tud vseeno...leta , četudi se so se ''prizadeti'' običajno hitro, skozi vsa leta...našli  Tongue Meni na pospeševanje prodaje oz. EPP ne vpliva..., spet drugim...?!
Kdo razume odgovor Velikega ?  Razen, da sanjam ipd...? V temi npr.   https://www.podsvojostreho.net/forum/sho...433&page=3
Nemalo jih je tu pa tam kaj... doizoliralo, to in ono, pa ''pozabili'' povedat...
 TČ menjajo tud na dve let, zgolj iz dr. raziskav? Kdaj se povrne investicija v izo., menjavo... je očitno postal postranski ''problem''? Nekdaj prednosten!
Laik lahko izlušči iz odgovora cenjenega...? Namesto osnovnih razlag na vprašano..., sploh..., če je frišen na PSS? 

PS me je še srček Migaj (na)učil, da se skozi provokacije, pride do pravih odgovorov. Drži! In tudi ne... Wink

Raje kot ,da nakladaš o tistem kar ne poznaš, povej kaj več o pivu, vinu, snopcu ......... !
Clovek nikakor ne more razumeti, koliko nevoščljivosti, frustracije in pa škodoželjnosti je čutiti iz teh tvojih idej po kljubovanju meni. Kaj te koji k...c zanima in očitno moti, zakaj jaz preizkusim toliko različnih naprav. Imam pač možnost. Pa ne zato, ker nakladam tja v en dan, ampak zato, da nekaj o teh zadevah izvem, primerjam in vam zastonj delim. Tisti, ki pa mi jih v preizkus da pa tudi ve, zakaj jih ne da tebi in tebi podobnim!
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Škodoželjnost itd....?!  Čemu že ? Ne prodajam, niti montiram..... Aha , potem ne smeš razmišljat in imeti drugih prepričanj, kot tebi ''bližnji po zapisih''?
 Sassapo ipd.... drugače misleči, pisoči… , ne oporekajte EPP PSS TČ; kajti križani boste... FW-jevcem je oproščeno..., zaradi množičnosti...! Ne, ker bi jo cenjeni priporočal ali cenil..., naj bo jasno! Če ste dodobra brali leta, bi morali vedet..., ne zgolj verjet meni na zapis.

Zopet pa nič o 3H HT...za katere objekte?! HP ipd. imen oz. delovanj nisi odobraval..., po novem pač?!
 Hp predlagaš Ti za super izo. objekt,  glede na tiste znane  pred leti..., ki ogrevajo na manj izo. zgolj z npr. daikin LT (npr. Timi 11) ipd. TČ, ki so ti bližje pri srcu...?! Ni več nenavadno! Morda za nove bralce, stare pač ne...in če pokažejo zgolj kriv prst je ogenj na PSS Wink
Bi šlo ?!
In kje za boga me najdeš na lep sončen, nedeljski dan, ko te dooolgo ni? Kateri moderator ali forumaš ti je zdaj najbolj naklonjen, da te mogoče obvesti...; ali imaš telepatijo, kdaj pišem o tebi? Sem zapisal Telmos, mogoč ali tudi ne...?
Zgolj s ''frustracij nad bohinca''?!
 Raje se laikom razumljivo potrudite(več vas...) povedat o HP, HT ipd...!  Kam jih že prištevate&comp.?! Med NT ali VT ? Za kakšne objekte, okolje? Srednje temperaturne TČ dejansko so ali so ''izum'' tega foruma? Sem zgolj laik in ne poznam tako dobro..., kot drugi.
 Prenekateri ''promo. TČ foruma'' nekdaj so s prihodom novih uporabnikov z žnj. imen TČ makar do Nibe ipd. TČ, ali zgolj FWHP (da ne bo povsem izven teme) dokazali, da gre na slabo ali ter neizoliranih objektih rad. og. Idea  Ne gre za zgolj  ''naštete... obkladke  bohincu''...! 
 Znanja in pomoči drugim ti nisem nikdar očital, ne na forumu, ne na ZS. Zanikaš?
Koliko sezij imaš novo izolacijo? Pa TČ ?! Lahko se motim, zato vprašanja.  Če oboje identično dolgo,  gre to primerjat s popreje? Čeravno na istem objektu, lokaciji ?! Četudi bi šlo, ne gre...., ker npr. letošnja zima nima nič skupnega z imenom zima!
 No razen ''prijetnimi'' temp. za defroste npr. v dec. in jan. . Nisi vzlic temu, vedno priporočal močnejši oz. večji model , kot večina (tebi ljubih) forumskih svetovalcev!?
Vzrok!? Idea  Menda ne alkoholni hlapi...?!   Big Grin  

Je pa tudi forumsko dokumentirano  (tudi slikovno), da se ne odrekate pivcu, vincu...(tudi vabili ste me , drži; da bi mi še lažje očitali ali mogoče jaz komu...?!) Idea Kdo celo sam samovšečno oglaša s kakega drsanja ipd...

Zakaj že in ali to upravičeno očitate meni?!

Aha , največ poudarka je pogosto bilo tudi na cene, pa makar s pogosto zamolčano na pol predelano TČ. 
Menda tud ''Fery'' TČ , če so primerno montirane (ter moč primerna objektu...) delajo nadvse spodobno. Menda so celo prave TČ! Ne izvedba iz klime Idea 
Kaj pozabu...? Menda, pa naj bo.... Wink
(23.2.2020 ob 17:04)telmos Napisal:
(23.2.2020 ob 15:47)bohinc Napisal: Četudi razumejo... redki, očitno le.

Raje kot ,da nakladaš o tistem kar ne poznaš, povej kaj več o pivu, vinu, snopcu ......... !
Clovek nikakor ne more razumeti, koliko nevoščljivosti, frustracije in pa škodoželjnosti je čutiti iz teh tvojih idej po kljubovanju meni. Kaj te koji k...c zanima in očitno moti, zakaj jaz preizkusim toliko različnih naprav. Imam pač možnost. Pa ne zato, ker nakladam tja v en dan, ampak zato, da nekaj o teh zadevah izvem, primerjam in vam zastonj delim. Tisti, ki pa mi jih v preizkus da pa tudi ve, zakaj jih ne da tebi in tebi podobnim!

In kje točno si to razbral iz njegovega vpisa? Dejansko si se opredelil do tistega, kar sploh ni napisal, namesto, da bi se do tega, kar je napisal.
Da mal presekam. Zal cez vikend ni blo casa, tko da vec kot desktop slike nimam na voljo... Problem je tud, da idej je n, casa pa nobenga...

Priložene datoteke Predogledne slike

<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
A ni fajn, če se imajo ljudje radi?
Sploh za pusta hrusta.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Polda lepo.
TČ delovanje v urah oz. dnevih pomeni obdobje / leto ali ?
Če na leto, se bom ponovno obregnil v smotrnost sončnih vodnih kolektorjev  ob og. TČ!
 Izjema primeri, kot tvoj, da obstajajo na objektu že dlje... pred nabavo TČ.

Csamo ne trudi se, da ne boš vse našteto...meni... Tongue
 Vendarle: 
 nismo uspeli zvedet, od kdaj priporoča  HP? Kaj se je spremenilo medtem, ko je še nekaj let nazaj za take objekte priporočal raje močnejši (večji) lt =brez HP?!
Citat:Tisti, ki pa mi jih v preizkus da pa tudi ve, zakaj jih ne da tebi in tebi podobnim!
Že zna bit...! Od mene nima koristi, če ne tretje...
Korektnost do tega, ki mu jih ''da'', očitno odpove..., ko se povsod promovirajo (tud jumbo plakatih po celi lepi naši... tudi AC) reklame za Micke!
 PSS forum, vključno z njim samim pa jih ne odobrava; najbolj...?!  
O tem znanost modro molči... ;Wink  radi , radi... Cool
(23.2.2020 ob 21:20)bohinc Napisal: Polda lepo.
TČ delovanje v urah oz. dnevih pomeni obdobje / leto ali ?
Če na leto, se bom ponovno obregnil v smotrnost sončnih vodnih kolektorjev  ob og. TČ!
 Izjema primeri, kot tvoj, da obstajajo na objektu že dlje... pred nabavo TČ.

TC delovanje je skupno delovanje TC od zadnjega reseta - v mojem primeru od instalacije / starta delovanja. Nikoli ne resetiram teh stevcev, ne vidim pozitivne stvari v tem. Lahko bi se kaj resetiralo po flesanju nove verzije firmwarea par let nazaj, ceprav nism zihr, ker tam nekje 2500 ur/leto je kar realna cifra moje TC. Mislm da je kar realno. Jebiga, ce bi se prej lotil bi blo bolj jasno tko pa... Imam pa namen prikazati se stevilo OC za gretje SV in locit delovanje TC za gretje objekta in SV. Samo kadar se usedem, imam ze 5 novih idej, moram se mal poslihtat pa pol nardit in to bo to. Najbolj kriticen del je bil ecport / import in zajem trenutnih podatkov. Prikaz teh je pa 'smotan' del, ker mora bit vsecen, logicno razporejen obenem pa se ne prevec obsezen... povrh mi pa skoz nove ideje sekajo in danes sem kar vstal pa sel na pivo... naj se poleze in nadaljujem.

PS - pa hvala za minuse... ce se vam zato dvigne pobje, talajte se naprej :-)
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
A ima možnost da obtočna črpalka leti non stop?
misliš, da dela nonstop? Potem daj vpliv sobe (notranje T) na 0
(2.3.2020 ob 23:11)sašo65 Napisal: misliš, da dela nonstop? Potem daj vpliv sobe (notranje T) na 0

Katero parameter je to?

Kako pa je možno to da ima zastopnik Wilo črpalko za 730€ preko interneta pa je dobrih 100€?
Ekola

Če ti bo temperatura v prostoru nihala boš moral popravit še vremensko krivuljo.

Priložene datoteke Predogledne slike

(3.3.2020 ob 16:00)LordTado Napisal:
(2.3.2020 ob 23:11)sašo65 Napisal: misliš, da dela nonstop? Potem daj vpliv sobe (notranje T) na 0

Katero parameter je to?

Kako pa je možno to da ima zastopnik Wilo črpalko za 730€ preko interneta pa je dobrih 100€?

wilo stratos para 1-7 je cca 250eur
Najcenejša obtočna črpalka Wilo Yonos Pico, stane 100€ - najdražja Wilo Stratus, preko 2k€
Cena industrijskih Wilo črpalk, Stratus D, preko 5k€
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.klimasapo.si">http://www.klimasapo.si</a><!-- m -->
Naključni primer izbora...: https://www.ideo.si/obtocne_crpalke_za_ogrevanje
Kdaj se povrne razlika, neke super varčne OČ, proti neki navadni...?!
Dlje od izo. objekta..., pa še ta se šteje v desetletjih...(zapis gre za: starejše objekte)
Pustim se prepričat...z argumenti.
1 ... 479 480 481 482 483 ... 559 Pojdi na stran 
Iskanje po temi