Četudi razumejo... redki, očitno le.
Za druge mi je tud vseeno...leta , četudi se so se ''prizadeti'' običajno hitro, skozi vsa leta...našli
Meni na pospeševanje prodaje oz. EPP ne vpliva..., spet drugim...?!
Kdo razume odgovor Velikega ? Razen, da sanjam ipd...? V temi npr. https://www.podsvojostreho.net/forum/sho...433&page=3
Vendarle sanjam 10let z isto TČ in izolacijo.
Nemalo jih je tu pa tam kaj... doizoliralo, to in ono, pa ''pozabili'' povedat...
TČ menjajo tud na dve let, zgolj iz dr. raziskav? Kdaj se povrne investicija v izo., menjavo... je očitno postal postranski ''problem''? Nekdaj prednosten!
Laik lahko izlušči iz odgovora cenjenega...? Namesto osnovnih razlag na vprašano..., sploh..., če je frišen na PSS?
V ''posmeh temu'', se zapelje še reklamni (pod , nad ali L, D) logotip...
In veš... na čem sloni ''ne''pristranskost vsaj dela en. virov PSS foruma.
Bi zmogli medvrstično prebrat tudi novi, nepoučeni ?
Menim , da ne rabijo naziva dr., mr...
le nekaj zdrave kmečke...?!
PS me je še srček Migaj (na)učil, da se skozi provokacije, pride do pravih odgovorov. Drži! In tudi ne...
Za druge mi je tud vseeno...leta , četudi se so se ''prizadeti'' običajno hitro, skozi vsa leta...našli
Meni na pospeševanje prodaje oz. EPP ne vpliva..., spet drugim...?!Kdo razume odgovor Velikega ? Razen, da sanjam ipd...? V temi npr. https://www.podsvojostreho.net/forum/sho...433&page=3
Vendarle sanjam 10let z isto TČ in izolacijo.
Nemalo jih je tu pa tam kaj... doizoliralo, to in ono, pa ''pozabili'' povedat...
TČ menjajo tud na dve let, zgolj iz dr. raziskav? Kdaj se povrne investicija v izo., menjavo... je očitno postal postranski ''problem''? Nekdaj prednosten!
Laik lahko izlušči iz odgovora cenjenega...? Namesto osnovnih razlag na vprašano..., sploh..., če je frišen na PSS?
V ''posmeh temu'', se zapelje še reklamni (pod , nad ali L, D) logotip...
In veš... na čem sloni ''ne''pristranskost vsaj dela en. virov PSS foruma.
Bi zmogli medvrstično prebrat tudi novi, nepoučeni ?
Menim , da ne rabijo naziva dr., mr...
le nekaj zdrave kmečke...?!PS me je še srček Migaj (na)učil, da se skozi provokacije, pride do pravih odgovorov. Drži! In tudi ne...