27.1.2020 ob 12:12
(27.1.2020 ob 12:00)Popson31 Napisal:(27.1.2020 ob 08:11)bk9105 Napisal: Za vse, ki se sprašujete, zakaj je tema utihnila, OP poniknil, odgovor najdete pri popsonu. On ve vse, tudi to, komu sem jaz odpisal na zasebna in komu ne.
Kako on ve, da jaz OPju nisem odpisal na zasebno, to si zna vsak sam odgovoriti.
Popson31 Napisal:..., ko pa te priporocim forumasem, ki imajo tezave s plesnijo, greznico, smradom itd pa se na njihove prosnje po pomoci ne odzivas?? To ni lepo od tebe...
Seveda bo pa Mr.Perfect imel svojo teorijo(zarote), kot vedno.
Hahahha ne morem verjet, kaj so tvoji mali mozgani sposobni sproducirat. Meni se prav smilis, da toliko svojega casa posvetis forumu in pletenju zgodbic okrog forumasev. Virtualni svet je kurba in @bk ti si njena odlicna stranka.
Bravo, odgovoril si na bistvo, kot vedno.

no stvar je taka, pred 4imi leti, smo obnovili približno 50 let staro hišo (nova okna, izolacija, fasada, kritina, itd), in sedaj se nam pojavlja problem plesni ,predvsem okoli oken. Ali obstaja kakšna stvar da bi mogoče še dodatno izolirali prostor okoli oken, predvsem okoli boksa za rulete? Bi bil Purpen možna rešitev, da nebi bilo treba razbijat knaufa ampak samo naluknat?