Objave: 394
Teme: 0
Ocena:
0
Sva že dva. Smešno ampak takoj ko jo prižgem, na sinusih čutim in ponavadi imam vse zabasane in obvezno fašem prehlad. Kar ne moreš verjet. Če pa ne dela, je pa vse ok. Pač topleje, švicam in okna odprta, samo nič mi ni. Pri klimi pa kot da bi mi nekdo sinuse zaštopal. Pa nikoli ne pretiravam, raje stopinja več kot manj.
Objave: 3009
Teme: 16
Ocena:
-633
Enako moja zena, ze 5 min v klimatiziranem prostoru je dovolj, da jo potem cel dan boli glava. Najhuje je, ko gremo z avtom na morje, sploh kaka daljsa relacija.
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Simek, sem ja...saj pišem o svoji hiši in ne od neznancev. Sem do prejšnjega tedna mislil da sem hribovc, ker sem doma na 500 nmv...pa sem ugotovil, da so vsi Munchenčani še višji hribovci od mene. 500nmv je ravno toliko, da imamo pozimi konkretno več sonca od doline in poleti je stopinjo do dve nižja dnevna vročina. Pa sankamo se lahko večkrat :mrgreen:.
Objave: 3009
Teme: 16
Ocena:
-633
25 stopinj pri Rh 60% je enako, pa ce je to v hisi na Triglavu ali v hisi na 500m nmv. Tako, da nevem zakaj izpostavljas kje zivi @pentax..
Objave: 6908
Teme: 51
Ocena:
-69
@simek
Blagor njim, kaj naj rečem. Ampak meni nič ne pomaga, če drugi nimajo težav. In se ubadam z alternativami. Ceprav bi bilo s klimo tik tak rešeno...
Point je, niso vse rešitve za vse, pa četudi jih (nas) mali procent ven pade.
Ocena:
26
V službi smo nekaj 10k€ dali v klimatizacijo in ogrevanje, pa je klimat pri meni na OFF večji del poletja...ni vse za vse. V avtu je klima vedno na 23C, pihanje v sprednje steklo in v noge. Kolega ima klimo nastavljeno na 18C in pihanje v glavo...vse jw odvisno od tega, kolk prepiha rabiš v glavi :mrgreen:.
Ocena:
26
Če monter v tem času nima dela, potem je nekaj narobe z monterjem, druge ni. S klimami ni nič narobe, le vsakemu štima drugače.