PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Nov sistem v starejšo hišo

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Za tiste, ki želijo vedet (zanjo raz Arrow brat ) sem podal linke (kot sem pogosto počel tudi v času ''vračev''...) :!:
Za znalce, kot si ti (ne edini...) pa je nakladanje o ''aviaciji'' ipd., kateri? Nas nevede lahko vsaj razsvetliš? Da nimajo ptičev pod plehom? V zunanji ali notranji enoti ? Je kaj razlik v njih, katere (razen optične)?
Glede na vprašenje stran nazaj, sploh ne veš kaj delajo sami, kaj prepakirajo, ne da se ti niti ''priloge'' pogledat, o dodatni vrednosti...
Konkretnih nasvetov iz prispevkov cbbx , bralci ne dobijo dost... Največkrat zgolj ponavljanje (ne)preverjenih trditev-še to ne svojih..., kot … babji čvek... Dodana vrednost... :lol:
Ocen nase ne rabim-o, pač pa argumente navezujoče na temo... Idea
Saj zato si ti tu, ki toliko pridodaš forumu. Ene te iste fore: zamera do vračev, prisrčno oblikovani posti in podobno. Hvala, veliko sem pobral, res si dodana vrednost. Esenca foruma.
@cbbx kaj je tvoj prispevek temu forumu? Posledica cesa je tvoja negativna nastrojenost in odklonski odnos do vsega in vsakega, ki misli drugace kot ti? Ali si po naravi tak? Cist resno vprasam. Ker, ce bi spremljal forum in kdaj pa kdaj prebral tud stare teme, bi dobro vedel, kaj @bohinc pise in kaj je nit njegovih prispevkov. Tako pa se pojavis vsake toliko in se vseres v temo, kot en golob iz strehe.
Še en biser. Če ne razumeš napisanega ti ne morem pomagat. Ne boš verjel, prebral sem. Še več, zapomnim si. In največ: alergičen sem na pisanja po vetru in kvazi znalce, med katere sodiš tudi ti. Već ti ne mislim razlagat, ker niti toliko samokritike nimaš, da bi razumel napisano. Zdaj pa odigraj vlogo užaljenega, pravičnega, forumskega Neymarja z full dodane vrednosti. Kdaj in koliko serem ni tvoj problem, niti najmanjši. Raje poskrbi, da boš koristen tule. Saj za to gre, ne?
Takoj si se postavil v obrambni gard in se s par besedami zelo dobro opisal. Seres pa prevec, ni pa to moja stvar, imas prav. Nekaj ti je pustilo posledice ocitno, sicer tudi to ni moja stvar, se pa opazi po tvojem stilu pisanja - godrnjanja. Smo imeli na faksu taksnega, en prfoks, zagrenjen do amena, clovek se ni znal nasmejat, ves cas negativno nastrojen in mrkega pogleda. Skoraj tezko verjamem, da je clovek lahko po naravi taksen. Ali pac?
Obrambni gard? Pretvori to v: z otroci se ne ganjam, skrbim za njih. Sem ti že napisal, pa kljub temu še enkrat: kam ti pošljem Lego kocke, da se boš zamotil? Nisi psihoanalitik, še manj detektiv (čeprav si nekaj poskušal pred časom), strokovnjak pa sploh ne. Kar nekaj trabunjaš oz. koristen s temi posti nisi, znaš pa na veliko pametovat ostalim. Le čevlje sodi naj kopitar ali kako gre že ona? Aja, verjetno je ne poznaš, tebi so že šumniki problem. Ampak važno, da je samopodoba prava. Res, svašta pi*** rodi.
Ta zadnji stavek, “le cevlje sodi naj kopitar..” bi bilo pametno, da si ga vtisnes globoko v spomin, v kolikor je to mozno. Mogoce se bos spomnil nanj, preden stisnes potrdi in objavis napisano besedilo.
Dej no dej, ne da se mi s tabo preganjat. Dolgočasen si.
Ze nemalo krat si napisal, da se ti ne da ukvarjat ne s clani foruma in ne s samim forumom, kako je vse dolgocasno in zate brezveze. Kolikokrat si ze obljubil, da se bos umaknil in nebos vec sodeloval tukaj? Pa se vedno seres. Ocitno nisi moz beseda.
Hehe, samo kako se da tebe programirat, ne moreš verjet.
Ne ne, samo povzemam, kar si ze veckrat napisal. Vsaj stoj za svojimi besedami, to pa menda ni tezko.
cbx in popson31 - nadaljujta na ZS ali v gostilni. z vajinim merjenjem, kdo ima daljšega, ne pomagata ljudem na forumu.
Mu samo pomagam pri odlocitvi, ker je strasno neodlocen. Se malo prej je napisal, da se mu ne da, pa se kar vztraja. @cbbx ali si zraven ali pa ne, oboje ne gre.

...konec OT..
Ker si ti tako reku? S tabo ali brez, pišem kakor želim. Nikogar ne zmerjam, šumnike obvladam. Hehe, sori, sam ker si ti biser. Sam ne un iz školjke.
@cbbx se nisi ze ene parkrat poslovil od foruma? Dolgo traja to tvoje slovo, kot zgleda.
1 ... 8 9 10 11 12 Pojdi na stran 
Iskanje po temi