6.3.2019 ob 13:20
k bi črtice vlekli vsi akterji teme danes, lih tko se bere tale tema :lol:.
pentax Napisal:k bi črtice vlekli vsi akterji teme danes, lih tko se bere tale tema :lol:.
Fantocci Napisal:Žal Kronovšek ''pada'' predvsem na nekaterih ''neznalcih foha'' al zaposlenih ali podizvajalcev...Drgač je forum že takrat pisal da k on-off in talnem zalogovnik ni potreben... Oz. je meni to znal predstavit in pojasnit predstavnik TT, niti mi na radiatorje (ter star objekt) ni hotu ''turit'' prek 300litskega.cheba Napisal:V kakšne nesmisle se zapletete.
To, da pa Kronoterm še živi in brca, v bistvu ena garažna firma v svetu multinacionalk, to se pa potem kar izgubi. Upam, da ta supersilent ne bo samo njihov on-off z drugim ventilatorjem in bolj zvočno izoliranim kompresorjem.
Saj so že sedaj precej tihe. Če mi ne bi takrat turili tisti zalogovnik zraven k talnemu, bi jo tudi sam imel.
berem teme o TČ foruma, neznanje (ne-poznavanje) ni problem striktno pri TT; temveč splošen...
tudi promo foruma :wink: In zdaj bi ''skočli'' na bohinca: Polde, Migaj, Rentgi...ter še Kdo, če bi še pisali... :mrgreen: cbbx Napisal:Isto bil na sejmu in zvedel, da Mitsubishi novembra lansira model, ki bo porabil tretjino zdajšnje porabe, bo polovico zmogljivejši, praktično neslišen ter čisto novega designa (baje nagrajen v Milanu za revolucionarno smer v industrijskem designu). Cena pa smešno ugodna, ker želijo s tem modelom pokoriti trg zrak-voda segmenta. Omenjam za tiste, ki še ne vedo kaj bi. Sam bom še počakal, da vidim kako bo, ne verjamem prvim niti drugim. Aja, informacija je iz prve roke.
hock:
:mrgreen: