PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Prenova in regulacija Seltron

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A še kar nadaljuješ? Bodi pameten in nehaj. Z zornega kota nekoga, ki nisem bral vsega, in nobenega ne poznam, izpadaš kot cepetajoči petletni otrok. Prijateljski nasvet: nehaj, ne pusti se sprovocirati, ne odgovarjaj, bodi samo objektiven in strokoven z odgovori. Ne mešaj čustev. In zapomni si. Ni pomembno, kdo je začel.

Ni vse belo kar je črno
TERMO Napisal:Sem že veliko takih videl, ki so ko mravljice staro ali novo robo v kotlovnico pol na koncu so pa vse pometali ven.
Moje mneje je - en sistem napravljen dobro in deluje, preveč si zakompliciramo vzdrževanje z vsem tem naštetim.
Torej dober kotel že ima regulacijo noter za peletni gorilnik. Za prostorsko pa en Seltron WDC 10 B imaš en mešalni krog in ogrevanje sanitarne vode iz kotla rešeno.
Kaj zdej Sanitarka bo ali ne?

Zanimajo me ti kotli, ki že imajo regulacijo za petletni gorilnik, ali lahko prosim našteješ kateri so?

Ps: kolega pa ima trovlečni kotel z ergonom in vedno smrekove pelete a1. V štirih sezonah niti ene frke. O emisijah in imisijah pa nimava pojma, dimnikar ni še nič opozoril.
1 ... 10 11 12 13 14 Pojdi na stran 
Iskanje po temi