PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Prenova in regulacija Seltron

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sem že veliko takih videl, ki so ko mravljice staro ali novo robo v kotlovnico pol na koncu so pa vse pometali ven.
Moje mneje je - en sistem napravljen dobro in deluje, preveč si zakompliciramo vzdrževanje z vsem tem naštetim.
Torej dober kotel že ima regulacijo noter za peletni gorilnik. Za prostorsko pa en Seltron WDC 10 B imaš en mešalni krog in ogrevanje sanitarne vode iz kotla rešeno.
Kaj zdej Sanitarka bo ali ne?
Arbajter a je Lust tvoj drug account? ker sta kar usklajeno nastrojena proti meni vidim, imata kaj od tega? no comment.
Take anomalije sam ti počneš.
Ne, ne ni. Nič bat. Zame je eden popolnoma dovolj. Idea
@poželenje anomalija se je zgodila že v času ko si skakal iz jajca v jajc, ampak jebiga zgodila se je huda napaka ko si se izvalil, zato pa govoriš tukaj neumnosti in napadaš poštene ljudi, ki sodelujemo konstruktvno v debatah z razliko od tebe s prazno glavo, kar je posledica te anomalije ki te spremlja ves čas. Sprijazni se ti si bil napaka tega sveta, žal.

In mislim da se marsikdo lahko strinja z menoj, kakšen človek moraš to biti, da se greš take zdrahe in da jo odneseš brez kakršnihkoli sankcij? Žalostno.
Pa daj se malo v red vzemi, ne začenjaj ponovno...
Kdo je začel? Spet? Sam vprašam.
Dobro vprašanje. Rabimo ciganko z kroglo.
Niti ne, se dobro ve kdo, jaz zihr ne. Kdor zna brati bo vedel.
Ma ja, ti si edini brezmadežen. Tisto zaničevanje tri poste nazaj je sv. Peter napisal? Zamisli se malo. Kar seješ, to žanješ.
Maš prav, kar seje to žanje, začel je pa Poželjen. Ti pa si kot kaže njegov policaj, ker sta oba proti meni, to se jasno kaže.
Jaz predlagam, da greste "vas troje" na pir! Ne na enega, ampak tam 5-6 pirov, VSAK! Boste takoj "nartaboljš prjatli"! Če slučajno ne boste, pa povečajte dozo na 7-8 pirov!
Uspeh zagotovljen! Preizkušeno že večkrat! 8)

P.S. Tole septembrsko rundo je pa nadaljeval prvi @lust!
@Roberto, pardon, @Izkušeni, se je po mojem mnenju zadnje čase prav lepo "unesel" in nisem zasledil nobenih neprimernih komentarjev z njegove strani! Do danes! :roll: Se pa pusti "sprovocirat", to pa!
Tudi tu pomaga pir! :wink:
Imam vsega na zalogi Wink
simek
Vidiš, tu si pa zadel. Okrog provociranja. Pa vseeno, ti to še ne da pravice, da potem pričneš z pljuvanjem vsepovprek. Ravno zaradi tega so ga enkrat že radirali iz foruma. Ampak ni težko "skočit u luft", to zna vsak, večja umetnost je takrat ostati v toleranci.

S pirom me pa ne moreš dobit. Je že ene dve leti, kar sem prešaltal.
Experienced Napisal:Imam vsega na zalogi Wink
Potem pa kar napisi datum, uro, in kraj pss piknika Tako kot ga telmos, som16...
Je skoda da se pokvari
1 ... 10 11 12 13 14 Pojdi na stran 
Iskanje po temi