Verjetno... je dost podobno, kot skoraj... Za Skoraj pa pravjo, da še nikol ni zajca ujel...!
Kot pristen bohinc, sem tud trdoglav... ja. Tulk pa spet ne , da ne bi razbral poante nakupa

Čeprav so tud te očitno različne... Kdo kupi, ker je bla pocen, čeprav ve ne kam z njo, drug z drugega razloga, tretji jo res rabi....OK
Ti si jo vzel poleg več načinov ogrevanja..., vsi pa stanejo, al tebi padjo z neba?! To poanto sem tud že pisal, pa se hitro prezre...1 Kdaj se več vgrajenih sistemov v en objekt, že dobro izo.

mali porabi, povrnejo? :!:
Men ne pride v poštev , ker pol bi rabu vsaj dve... na zalogo ! Mimogrede je to še smotrn nakup!? Vse kupuješ na zalogo ? Kar te poznam vsaj z koment. drugim ne, torej...? Ali mogoče pač... glede na večvrstnisistemogrevanja? :mrgreen:
Nam se je tud ''draga'' že povrnila v 5ih letih

Tudi prioritete mamo različne, sem že pisal.... Primer : men npr. star SDI odvrne na več načinov . Nakup , vzdrževanje, poraba đabe napram npr. 400konjičkom, poleg tega jih ne rabim, al pač :!: :?:
Pa nisem nikomur ničesar fouš…! Tud ne mislim... niti pišem , da je TČ IVT klump, daleč od tega...! Vsem želim prijetno in dolgo gretje z njo.
p.s. niti nisem mislu dalje smetit, če me ne bi vzpodbudil v to...! Torej nadaljujte z vpisi ! Sej nekaj par... bi jih lohk ti pofočkal z zagonom.
Vseen je mal samovšečno pisat o količini, veš...Sassapo, Telmos, Dizzel... jih tud dnevno vgrajujejo... Pa se verjetno redki kupci pofočkajo z vpisi na PSSforum ...
Mislim , da premoreš dost zdrave... , da razumeš o čem...