PodSvojoStreho.net
Anketa: ste že zagnali Micko - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Tema: Anketa: ste že zagnali Micko (/showthread.php?tid=74667)

Strani: 1 2 3 4

Anketa: ste že zagnali Micko - damo - 1.2.2019

Malo za firbec...

Re: Anketa: ste že zagnali Micko - Mr_Fizl - 2.2.2019

Ne še, čaka na podstavek in povezavo.

Poslano z mojega SM-G930F z uporabo Tapatalk

Re: Anketa: ste že zagnali Micko - Fantocci - 2.2.2019

Čaka na komplet obnovo sedaj neizolirane hiše z 200m2 bivalne + 100m2 klet (sem dal glas).

Re: Anketa: ste že zagnali Micko - folagra - 2.2.2019

Prišla komaj včeraj domov. Zdaj je na vrsti regulacija. Po mojem bo počakala
na naslednjo sezono. (oddan glas)

Re: Anketa: ste že zagnali Micko - picas55 - 2.2.2019

A to so one Micke katere so iz šleparje padle..... :wink:
Osebno imam samo mucko, pa še ta ne prede več.... 8)

Če je smetenje teme , vam v tolažbo povem, da sem ravno zamenjal vrečko za smeti vključno z dišečo tabletko :mrgreen:

Re: Anketa: ste že zagnali Micko - Fery - 2.2.2019

Ej, če si fouš, mam eno skrito.
Sicer je nje namen, da bo pozimi pod čebulčkom in spinačo talno gretje, ampak če je huda kriza, ti jo odstopim.
Bom pa z Nibe zelenjavo gojil.

Re: Anketa: ste že zagnali Micko - picas55 - 2.2.2019

Fery nič fouš, (fejst dec si) zmeraj pa odgovarjam vsem, kateri mi očitajo nevoščljivost, da vsem isto sonce sije....pa razumte kakor hočete... če pa bi bila moja bajturina manj požrešna ali pa po novem, ko bojo baje dodatno obdavčene tudi NEH, bi pa takoj zamenjal mucko za MIcko... :mrgreen: .

Zdaj, ko vem, da se ne glasuje za sosedovo Micko pa obljubim, da Vam ne smetim več teme.... :wink: ,

Re: Anketa: ste že zagnali Micko - alanford - 2.2.2019

Za mojo se še nisem odločil, kam bi jo sploh dal.

Ni vse belo kar je črno

Re: Anketa: ste že zagnali Micko - bohinc - 2.2.2019

Tud mene zanima, kolk je še podobnih oz. teh, ki jo majo še v škatli, čakajo krmilje, izbirajo monterje...?
Čeprav je bla ''tam en'' dan debata, kot da že presega ostali trg TČ :lol:

Na tem forumu presega, verjetno.
Sicer si falil poanto, ne glede na to, kako smešno ti je.
Poanta te TČ je, da so jo kupili tudi tisti, ki si je po tvoji varianti nikoli ne bi. Bodisi jih motijo oderuške cene, po katerih plačujete ostali, bodisi preprosto nimajo za te cene. Ali pa je rentabilnost predolga.
V tukajšnjem primeru so kalkulacije popolnoma drugačne.

V končni fazi, jih bo nemalo čakalo v garažah zgolj za rezervo, če prva odpove. Kar ti si privošči kaj takega s tvojo.

Verjetno... je dost podobno, kot skoraj... Za Skoraj pa pravjo, da še nikol ni zajca ujel...!
Kot pristen bohinc, sem tud trdoglav... ja. Tulk pa spet ne , da ne bi razbral poante nakupa Idea
Čeprav so tud te očitno različne... Kdo kupi, ker je bla pocen, čeprav ve ne kam z njo, drug z drugega razloga, tretji jo res rabi....OK
Ti si jo vzel poleg več načinov ogrevanja..., vsi pa stanejo, al tebi padjo z neba?! To poanto sem tud že pisal, pa se hitro prezre...1 Kdaj se več vgrajenih sistemov v en objekt, že dobro izo. Arrow mali porabi, povrnejo? :!:
Men ne pride v poštev , ker pol bi rabu vsaj dve... na zalogo ! Mimogrede je to še smotrn nakup!? Vse kupuješ na zalogo ? Kar te poznam vsaj z koment. drugim ne, torej...? Ali mogoče pač... glede na večvrstnisistemogrevanja? :mrgreen:
Nam se je tud ''draga'' že povrnila v 5ih letih Idea
Tudi prioritete mamo različne, sem že pisal.... Primer : men npr. star SDI odvrne na več načinov . Nakup , vzdrževanje, poraba đabe napram npr. 400konjičkom, poleg tega jih ne rabim, al pač :!: :?:
Pa nisem nikomur ničesar fouš…! Tud ne mislim... niti pišem , da je TČ IVT klump, daleč od tega...! Vsem želim prijetno in dolgo gretje z njo.
p.s. niti nisem mislu dalje smetit, če me ne bi vzpodbudil v to...! Torej nadaljujte z vpisi ! Sej nekaj par... bi jih lohk ti pofočkal z zagonom. Vseen je mal samovšečno pisat o količini, veš...Sassapo, Telmos, Dizzel... jih tud dnevno vgrajujejo... Pa se verjetno redki kupci pofočkajo z vpisi na PSSforum ... Idea

Mislim , da premoreš dost zdrave... , da razumeš o čem...

Đizs, tole brati ....
Kako težko mora biti šele to pisati!? Brrrr.

Re: Anketa: ste že zagnali Micko - damo - 2.2.2019

Uh pa sem naivno pričakoval, da se bojo le pikice na anketi klikale.

Dejmo odpret novo temo za limat slikce, pa razpisat nagrado za najlepšo inštalacijo, to bo foušija gorela!

Re: Anketa: ste že zagnali Micko - Tidra - 2.2.2019

ti bogca a sem kaj fejst zamudu,... jest bi tud po dobri ceni mel Micko, pa ne za rezervo ampak za zalaufat,...

Fery Napisal:Đizs, tole brati ....
Kako težko mora biti šele to pisati!? Brrrr.
A.... ne ''razbiraš'' , slabo vidiš? Ti povečam: to je odgovor na bistvo tvoje prve replike....:
Citat:Vseen je mal samovšečno pisat o količini, veš...Sassapo, Telmos, Dizzel... jih tud dnevno vgrajujejo... Pa se verjetno redki kupci pofočkajo z vpisi na PSSforum ...
p.s. Damo, o Feryu nimam slabega mnenja, čeprav se mogoče tako bere. ...verjamem, da je dedc na mestu.
Ampak..., če on po vseh temah lahko vsem ''pamet'' soli...Zakaj pri Mickah (idr.njemu) ne bi kdo smel replicirat, mogoč še bolj z vzrokom, kot on včasih...?!
Ob tem pisarit o foušiji je nesmisel..., brez prave podlage.