19.11.2018 ob 21:05
Verjetno sploh ni problem v strošku, ampak v tem da o tem sploh niso razmišljali ........
Citat:Verjetno sploh ni problem v strošku, ampak v tem da o tem sploh niso razmišljali ........Nerazmišljanje stane...
arbajter Napisal:S.... Še manj pa pritiska tiste knofe 5 metrov narazen...Osebek (tako si me ti poimenoval), odpiraš nove fronte.
Kako je komaj čakal, da je končno zmanjkalo štroma, da je bil južni del otoka zavit v temo, pa da mi pokaže: sprehodu me je na rob terase in mi z užitkom pokomentiral tistih par, ki so tko kot mi svetili v noč z agregatom.Homer Napisal:Te kdo sili, da moraš imeti agregat?Kaj sem slabo zapisal, pa da se prebere, da me kdo sili imet agregat? Le arbajter se ponorčuje iz mojga poceni DIY backupa, ki ne ropota in ne smrdi ob vsakem izpadu elektrike, pa sem zapisal mnenje.
Sicer pa bi pričakoval od tebe, ki si tako eko zaveden, da spoh ne uporabljaš "pridobitev sodobne civilizacije" (elektika, voda, telefonija, internet, televizija, .........)
Forex Napisal:Moja napaka ja, sem popravil...
A kakšnem preboju govoriš? O tem kateri lahko nastane pri glavni varovalki, ko se vrne elektrika ali kaj drugega?
janipapillon Napisal:Le arbajter se ponorčuje iz mojga poceni DIY backupa, ki ne ropota in ne smrdi ob vsakem izpadu elektrike, pa sem zapisal mnenje.Zanimivo. Sem pogledal do 6. strani nazaj, pa tega kar trdiš, nisem opazil. A ne bi raje svojih frustracij do arbajterja počistil v temi, kjer so nastale?