PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Alarm Bentel ali Paradox

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kje se najbolj splača nabavit Paradox sistem?
Alarm automatika, Letališka 32, LJB.
Nekaj rabata bodo zagotovo dali.
Ne prodajajo končnim kupcem, baje.?
Če kdo rabi prodajam Ademco Vista 50-p, tipkovnica kot nova, original ohišje z napajalnikom...45 eur...imam na bolhi oglas.
ZDRS Napisal:Kje se najbolj splača nabavit Paradox sistem?

To se tudi jaz sprašujem. Ponudba za Paradox v SLO in na internetu ni tako bogata, kot npr. DSC. Jaz gledam Poljsko stran, ki je prevedena v slovenščino. Je pa res, da potrebujem le senzorja z nosilcem, baterijo in nekaj kabla...
Paradoxov senzor i-XDT200H, ki je identičen DSCjevemu LC104 je popolnoma ista zadeva. Oboje je iz Kanade (Montreal), ne tako veliko nazaj celo iz iste ulice. Če ni vzrok širitev sistema (isti dizajn) je ista figa. Tako cenovno kot funkcijsko. Ima pa stlux prav. Paradoxa ne prodajajo fizičnim osebam. Mislim pa da spet nebi bil tak grozen problem priti do nekaj njihovih senzorjev in nosilcev.

<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.ebay.co.uk/itm/i-XIR200H-C-INIM-BURGLAR-ALARM-HOUSE-DETECTOR-PASSIVE-INFRARED/123477989014?hash=item1cbfdc9696:g:YUsAAOSwIgNXuKVm">https://www.ebay.co.uk/itm/i-XIR200H-C- ... SwIgNXuKVm</a><!-- m -->
Še en vprašanje se mi je pojavilo...in sicer: je kabel 6x0,5 enako možno uporabit za povezavo sistema, ali je nujno, da se uporabi 2x0,5+4x0,22, se da tudi z UTP kablom?
Lahko ga uporabiš. Dobro bi bilo da je šildan (da ima oplet) ni pa življensko nujno.
Fantje, poznate koga in ga priporočate za Paradox? Rad bi nadgradil alarm z dodatnim senzorjem in IP modulom pa nas je na žalost Milan aka arbajter zapustil Sad Pri meni je delal programiranje njegov kolega (Andrej?) od katerega pa na žalost nimam kontakta tako, da iščem nekoga na priporočilo, ki bi zadevo nadgradil.
Men pa ni jasno, da za komplet ki ga prodajam Paradox alarm + tipkovnica + razsiritveni modul+ gsm modul z anteno za 120 eur ni povprasevanja. Ko sem kupoval ga vsega skupaj po 300 ni bilo.
Kakšen poseben razlog zakaj prodajaš?
Hiso smo prodali zato sem zadevo odmontiral.
(10.3.2020 ob 11:17)dvojka Napisal: Fantje, poznate koga in ga priporočate za Paradox? Rad bi nadgradil alarm z dodatnim senzorjem in IP modulom pa nas je na žalost Milan aka arbajter zapustil Sad Pri meni je delal programiranje njegov kolega (Andrej?) od katerega pa na žalost nimam kontakta tako, da iščem nekoga na priporočilo, ki bi zadevo nadgradil.

Na veliko žalost sem žal šele danes ugotovil, da je bil lani svet ob dobrega človeka Sad
Imam enak problem - ima kdo kontakt za možaka, ki je rihtal DSC?
Hvala...
Pozdrav,
Slovon
zdravo,
Potreboval bi nekoga za montažo DSC-Neo alarma v Mariboru,

1 x centrala
1x sirena
4 x senzor

Kabli so že pripravljeni
Če se komu da prosim ponudbo na ZS
lp
as