20.10.2018 ob 21:28
Verjemi mi, da se trudim in jim pomagam.
Me pa pametnjakoviči, razpizdijo in je treba malo stvari postaviti na svoje mesto. Vse, kar sem napisal, drži kot pribito in zlahka dokažem. Ostalih je v glavnem gobec.
Mogoče še da rečemo okrog free TČ. Kar se mene tiče, popolnoma brez problema.
Jaz sem samo lani pomagal na vsaj petih koncih, brez da kdorkoli za to ve. Pravzaprav je edini pogoj za humanitarnost, da se sploh ne izve. Le na davčni vejo, ker je račun namesto treh jurjev, tri cente.
Tako da ne rabijo skrbeti, da se to ne bo zgodilo. Samo da izberejo prav. Tukaj sem pa občutljiv. So reveži in so reveži. In ene od njih zelo sovražim.
Me pa pametnjakoviči, razpizdijo in je treba malo stvari postaviti na svoje mesto. Vse, kar sem napisal, drži kot pribito in zlahka dokažem. Ostalih je v glavnem gobec.
Mogoče še da rečemo okrog free TČ. Kar se mene tiče, popolnoma brez problema.
Jaz sem samo lani pomagal na vsaj petih koncih, brez da kdorkoli za to ve. Pravzaprav je edini pogoj za humanitarnost, da se sploh ne izve. Le na davčni vejo, ker je račun namesto treh jurjev, tri cente.
Tako da ne rabijo skrbeti, da se to ne bo zgodilo. Samo da izberejo prav. Tukaj sem pa občutljiv. So reveži in so reveži. In ene od njih zelo sovražim.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!

Ti si verjetno startal iz nule, jaz imam mogoce to sreco, da mi ni bilo treba..postopoma prevzemam druzinsko podjetje v katerem delam vse od 18 leta. Do lani sem res DELAL in to vsak dan, vcasih celo 14 ur, spal vsako drugo noc ali vec noci od doma. Zadnje leto vec ne toliko, mogoce se kdaj pa kdaj, drugace vecinoma v pisarni. Letos sem z kesom kupil bmw 5, sicer star skoraj 3 leta ampak OK, pred tem sem vozil bmw 1, ki ga ima zdaj zena. Zelja je bmw 7, ki je tud kot pravis dnevna soba na 4 kolah. Svaka ti cast, si te kar predstavljam ko pritisnes tipko SPORT+ in opalis po gasu, res je ni ga boljsega obcutka

hock: