12.10.2018 ob 07:48
In cena?

zdravapamet Napisal:Nekaj dni nazaj sem v temi Attack omenil ta kotel. Malo ga bom opisal tukaj.To je nekaj kar sem pred časom recimo govoril, da so njihovi kotli v redu pa mislim da nisi ravno verjel takrat, ampak ok sam imam LT in sem super zadovoljen upam da boš montiral vse njihove kotle saj niso slabi, je pa res da ima "tudi moj" seltronovo regulacijo kotli so posodobljeni in delujejo vrhunsko, vse ostalo pa že veš. LT ima odpiranje levo in desno itd... Vzel sem ga ker sem od EKO sklada dobil 2k€ nazaj, bil je nekaj čez dobre 4k€ točne cifre ne vem, se splača, ni mi žal...
Že na sejmu v Celju sem opazil, da je pri slovenskemu proizvajalcu WV Therm nekaj drugače. Sprostili so prodajo kotlov in očitno ugotovili, da smo monterji pomemben člen pri prodaji in dobrem delovanju kotla.
Vsa ta leta so na to popolnoma pozabili. Obrnili so list v pravo smer.
Kotel spada v srednji kakovostni razred in ima lambda sondo.
Narejen robustno in kakovostno.
OČ krmili ON/OF.
Zna krmiliti motorni pogom mešalnega ventila in dodatni preklopni ventil, ki po mojem mnenju ni potreben.
Celotno delovanje kotla do hranilnika krmili odlična Seltronova regulacija, ki je uporabniku prijazna. Izredno točna.
Primarni in sekundarni zrak krmili le eden motor a so emisije in izpusti BP.
Šamot v spodnji gorilni komori je sestavljen iz delov, zato lahko menjate vsak kos posebej.
Vrata se odpirajo le v desno. Leva izvedba ne obstaja.
Pri zagonu je kotel normalno glasen. Ko doseže dimne pline 175 stc pa je presenetljivo tih.
Na voljo je v treh močeh. 20,25 in 30 KW.
Priporočljiv HT za 20 KW je 1500 l za 25 in 30 KW pa 2000 l.
Nad kotlom sem pozitivno presenečen zato ga bom z veseljem prodajal.
Spodaj je nekaj slik kotlarne z omenjenim kotlom.