Ojej ja seveda je dovolj, sedaj pazi le da imaš "betona" estriha nad cevmi talnega tam nekje cca 3cm, skupne debeline 5 cm + rezerve višine za talne obloge cca 1,5cm.. + kak 1cm lufta nad oblogami (odpiranje vhodnih vrat itd.)
Če bi mel jaz 18cm višine se sploh sekiral nebi, ker je to otročje lahko, spraviti vse notri, zdaj to vem

.
Če bo talno je samorazlivni zelo dober za talno, jaz sem ga dal tudi zato ker je lahko bolj odporen tudi na manjše debeline in ti rečem da mi ni popokal popolnoma nikjer niti za milimeter (sušil kak mesec tudi naravno nato izsuševanje pred polaganjem talnih oblog) pa sem imel skupne višine od 10 do max 13cm v kleti, drugače pa povprečno nekje 11cm višine pa sem res povsod dal talno sicer na mreže. To kar sem jaz naredil, je bilo pač najboljše glede na višino ki sem jo imel.
Tebi pa priporočam le da narediš s to velikodušno višino čimbolje le da paziš da ti na koncu ne zmanjka višine. Če imaš garažo, kurilnico tam pa si lahko komot umisliš namesto 5cm 7cm "betona" Estriha.
EDIT: Velja pa da se zunanji obod hiše bolj izolira, kar pomeni da mora biti Mansarda izredno dobro izolirana, potem fasada vsekakor če je možno, potem je tu še KLET, prva etaža na najnižji ravni ki je nad zemljino se tudi izolira z več izolacije, sam ko sem delal izravnavo te etaže sem uporabil "politerm blue", tebi tega niti ne priporočam vendar sem jaz že s tem pridobil nekaj izolacije in potem 2x4cm + 5cm estriha. Med etažami ni potrebe da pretiravaš, če nameravaš vse ogrevati potem vsekakor ni potrebe, če pa bo kdaj opcija da se kaka izmed etaž kdaj manj ogreva ali skoraj nič pa to predvidi že sedaj ko izoliraš tlake.