Objave: 148
Teme: 30
Ocena:
0
@sašo65
Datum izdelave je samo nekaj mesecev pred montažo, tako, da glede tega bi morala biti OK.
@Homer
Odtok v tem primeru ne bi smel biti problem, ker je priklop odvodne cevi direktno pod odtokom v umivalnik. Če bi bil za tistim U zavojem, bi lahko bil problem.
Tudi tukaj se ne kadi.
Dobro vedeti, da načeloma ne sme biti težav.
@Fery
Ni tako slaba ideja. Sem podobno priporočilo slišal od servisa, ki se izključno ukvarja s klimami za avtomobile. Klima naj vedno laufa vsaj 5 minut, ko je avto prižgan (tudi pozimi), izklop klime malo pred ciljem je pa fajn tudi zato, da se avto malo ogreje in je manjši temperaturni šok za telo. Razen tega pomaga pri sušenju filtrov.
Objave: 397
Teme: 0
Ocena:
0
Če ti v cevi za odvod kondenza zastaja voda (ko slišiš da oddteka) ni neke znanosti. Pač ne oddteka pa se razvije karkoli že. Zrihtat najprej oddtok. Spucat evaporator. Pri avtu je pa itak najbolje prižgat klimo ob vročini pa 15 min na gretje. Pa je en cajt mir.
Objave: 397
Teme: 0
Ocena:
0
Nevem od kje ti te ideje potem klima nebi pozimi razvlaževala zraka. Pa ga še kako uspešno.
Je pa seveda problem če nočeš zašvvicat zadnjih 10 minut preden prideš domov.
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Fantje, po vseh gobokoumnih komentarjih je edini razlog fižol. Naj ga uporabnik neha jesti.
Sedaj pa resno: dokler ni volje poklicati pravega strokovnjaka, naj se ugrizne v r...
Ocena:
0
@katodr
Pride v četrtek. Sem že prej napisal. Ampak fajn je slišati izkušnje drugih ljudi. Je s tem kaj narobe?
Veliko je stručkojev, ki bi ti menjali glavo motorja, pa so samo svečke hin. Menjali bi ti matično in vsebino celega računalnika, pa je samo procesor hin. Menjali bi cel fotokopirec, pa je samo grelec hin. Itd.
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Še enkrat: problem ti bo prišel "reševat" nekdo, ki ga je povzročil. In mu verjameš? Zakaj torej ne poiščeš DRUGEGA strokovnjaka? Zakaj nisi klical n.pr. Telmosa? Možak nikoli ne odkloni vsaj telefonske pomoči, da ti vsaj razloži, kaj moraš gledati pod roke tvojim "strokovnjakom". Kljub temu, da sem od njega oddaljen debelo več kot 100 km, mi pomoči nikoli ni odrekel. Res te ne razumem. Pomoč iščeš pri nas amaterjih na tem forumu, za rešitev tvojega problema se pa nekako nočeš potruditi. Te res ne razumem. Da ne začnem razglabljati o lenobi...
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Lepo si mu napisal.
Da mu ne bo strokovnjak samo računal strokovne ure, naredil.pa.....
Objave: 1638
Teme: 3
Ocena:
3
@lemming
Tako malo offtopic: Katero pa je tvoje področje, da bomo vedeli, če bomo potrebovali nasvet?
Ocena:
0
Serviser je bil tukaj, filter klime je razkužil, cev pa skrajšal in izravnal, da bo voda sigurno odtekala.
Je pa možno, da je problem (kot je @Homer napisal) v sifonu. Nekaj mila in ostale nesnage se nabira v obroč odtoka.
Če še enkrat vse skupaj zasmrdi, bom pač cev napeljal v vedro, dokler se kopalnica ne obnovi in se zadeva za stalno in konkretno uredi.