Razlike ni, edino problem je katerikrat, ko tistega led usmernika nimaš kam vtakniti...v teh primerih 230 voltne gladko zmagajo. No ja, led trakovi jih zaenkrat še vsi potrebujejo. Usmernike namreč.
Kar se prodaja v cenenih paketih je največkrat tako kot je, brez večjih možnosti izbire. Obstajajo tudi v matirani varianti, vendar bo to povezano z nakupom ohišij svetilk posebej. Obrneš se direktno na prodajalca, ki ti je prodal prvi komplet z prošnjo po malce drugačni varianti luči. Morda ti rata...
V paketu so trije kosi. So komplet ohišje,žarnica,fasunga,...
V trgovini dobim lahko bele ali bronza ali metal gladke. Obstaja pa še mat, bomo videli če se da dobiti. Ohišje deluje precej masivno, dokaj težko.
Ja drži, sem že vprašal.
Ohišje, pretvornik, fasunga in žarnica, s tem da je 4200K je cena cca. 9€/kos.
Če pa je vseeno ali je 220 ali pa 12 V, je pa lovska trgovina ugodnejša.
Rabim pa cca. 15-18 kosov.
A o led panelih iz ebaya si razmislal?
Pri mojih jih imamo ze 6 let in se vedno delujejo. Sam jih imam zdaj nekaj mesecev in sem zadovoljen.
So mi pa bolj usec kot te reflektorcki - paneli osvetijo pod kotom 120stopinj..
Te ki sem jih gledal, v bistvu sem jih že nabavil, imajo nagib.
Širina škatle je 40 cm, višina pa 10, bodo pa pomaknjene na 30 cm od stene z nagibom v prostor.
Saj ravno to ti je elite hotel povedati. Paneli ne rabijo nagiba, tisti reflektorji z ozkim snopom osvetljevanja ga pa. In tudi tistih svetlih krogov od svetlobe ni, ne po tleh, ne po pohištvu. In še nekaj je: tisto ohišje z nagnjeno žarnico (ko se katerikrat vidi v notranjost stropa) tudi ni neki dizajn. Seveda če si zadevo nabavil ravno neke izbire nimaš. Bodo tudi dobre.
18.8.2019 ob 15:51 (*Zadnja sprememba objave: 18.8.2019 ob 15:52 uporabnik slovenc8.)
zdravo,
da ne odpiram nove teme, tudi sam si ravno vgrajujem te luči, luknje sem izvrtal s kronsko, imam pa težavo v višini, očitno je knaufar preveč napel folijo in je ne morem dovolj odmakniti od knauf plošč. Kako lahko to rešim? Obrežem folijo in notri zarinem večji kos folije ter vse skupaj zalepim? nad temi prostori imam še galerijo, tako da je tukaj volna bolj kot ne za zvočno izolacijo, ne bom posegal v zunanjo.
hvala!
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.