PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Kopalniška oprema WC ventilator vonjave

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaz bi rad zaprl samo vertikalo (spodnji del) do mojega zračnika, ki je cca. 35 cm horizontale fi 120.
Ne popolnoma zamašil luknjo.

Hvala, LP.
Ce prav razumem, bi spodnjemu sosedu zaprl zracnik? Pa on to ve?
Več glav, več ve ...
Prav razumeš Smile ... imam blagoslov upravnika.
Zato pa iscem preprosto varianto, da ko se odloci da ne bo vec kadil na napi oz. svojem ventilatorju ali zamenjal z necim, ki to postisne dlje kot pa da piha vem ravnk pri meni, brez problema umaknem.

LP.
Kcizob, ravnal si pač, da see rešiš, vendar pri vas je nekaj narobe v generalu, ker če je tlak normalen, bi moralo zaradi višinske razlike močno vleči samo po sebi zrak čez .

Torej jaz mislim, da imate na izhodu te vertikale nekaj zamašeno, morda imate kake mreže proti vstopom ptičev in podobno preveri.

S tem si se pač rešil, sosed spodaj bo nabijal pa mu nikamor ne bo šlo . Wink
Ja nekaj more biti narobe ... je pa res, da prej 3 leta nisem mel tezav, zdaj pa bo eno leto ko zapiram kopalnico, ventilator laufa pol dneva in bog ne daj da imas brisace v kopalnici, ker vse smrdk ko ... v tem letu pa so se tudi menjali sosedje.

LP.
Problem se je popravil za 90% - z daljšo žico za čiščenje odtokov (10 m, sam imam samo 3 m) smo očitno prebili nekaj smeti, katere so mašile zračnik na vrhu bloka.

Lep pozdrav.
1 2
Iskanje po temi