24.1.2017 ob 23:15
Klinc, pol bosta pa pod deko
kalbo Napisal:V bistvu si natresel dva posta brez smisla, vsaj zame.Prvi post je namenjen
"zdravapamet"
ker niti ni prebral tvojega posta,da bi se seznanil kaj že imaš v kurilnici ampak samo pripopal slike valerja dkp in upa na posel - majster :!: .kalbo Napisal:Lahko to odgovoriš, al se moram še kaj podučit?Jaz ti več ne odgovorim
. Poduči pa se kar :mrgreen:
hock:
zdravapamet Napisal:A ti točno veš, da bo možakar oljni kotel vrgel stran ?Oprosti ampak vse kaže ,da si nepismen ! Še enkrat preberi temo mogoče ugotoviš, da hoče iz dražjega energenta na malo cenejši energent in na drva .In če glih obdrži stari kotel na kurilno olje kaj mu bo WDC10 - mogoče za varovanje dviga povratka ?
kalbo Napisal:ti pa v bistvu od sebe še nisi dal nič pametnega.Če nisi kapiral avtomatskega preklopa med energenti ................
kalbo Napisal:zaenkrat me še boli glavato te šele začne... :lol:
zdravapamet Napisal:...... Če mi bo zaupal delo bom obvezno poklical tebe in tvoja beseda bo odločilna in zadnja. Če boš ti rekel NE potem se bom obrisal pod nosom.zdej si pa še ošaben???
najrad1 Napisal:" Če so starši revni nisi ti kriv , če si pa izbral revnega tasta in taščo si pa butelj "no, ta je tud mal kruta, ampak......je pa res kot pravi pregovor, "vsak je svoje sreče kovač"
kalbo Napisal:Mi je pa poleg tegale Valherjevega kotla precej zanimiv tudi Waltisov pellson double fire. Je pa res, da moram za oba predelati dimnik, za Seltrona ga pa recimo ne rabim.Kakšna je pa razlika prvih dveh od tretjega, kar se tiče dimnika?