1.12.2016 ob 19:45
Pa še presneto prav imaš. Sedaj bo treba narediti le še spravo. Nič ne rečem. In priznam, tudi meni katerikrat poči živec.
Citat:Arbajter, če ne razumeš in ne vidiš prednosti ti jaz ne morem pomagati.Tak pa spet nisem. Ko bo tvoja shema regularna, vrisana kot priznana pri proizvajalcih teh sistemov, se bom definitivno spomnil nate in si mislil najmanj: smo imeli tule na forumu enega norca, kapo dol, prav je imel. Tudi glede avtorstva. Patentiraj zadevo. Do takrat pa moramo biti v tistih butastih okvirjih in kalupih, če hočemo da nam tisto po projektih izvedeno delo priznajo kot "pravilno izvedeno". Je tako? In ker (morebiti) nekoč tvoja vezava tudi bo priznana, ti bom takrat dal prav tudi glede tvojih "okvirjev in razmišljanja" (čeprav ti dam glede tega prav že sedaj - samo že spet - držati se moramo zapovedanega). Mislim pa da bo kar nekaj Krke izteklo iz jame v strugo, preden se bo to zgodilo. Kak kubik zagotovo, morda celo kubik in pol.
Če te vezave ni v nobeni shemi na svetu je to dobro zame. Ko bo narisana prva shema po moje boš vedel kdo je njen avtor.
Ali jo boš takrat pripisal znanju nekoga drugega ?