Objave: 26
Teme: 1
Ocena:
0
@novinec232
Predvidevam da nimaš taprave, oziroma prave regulacije, le kaj je to, nova blagovna znamka ? očitno nisi iz pravih koncev, haha... tole je namenjeno onima drugima dvema,( picas, surbek), ne nakladajta...haha
v svojem postu bi vse eno lahko tako "mimogrede" omenil kakšno imaš povezavo peč - zalogovnik, črpalaka, esb, ladomat? oziroma kaj jo vodi, še bolje bi bilo če bi podal malo širšo sliko, saj nismo vedeževalci... tako si nam dal res širok spekter ugibanj... ampak takole, se strinjam s Hanzijem, s tem da je moj favorit na prvo žogo - obtočna črpalka na premalo vrtljajih...
Ocena:
0
Upam da v svoji nečimernosti veš, da nimajo vsi za Kwb... ampak kaj pametnega še vedno nisi povedal v zvezi s težavo ki jo ima Novinec... lahko je srati s povno ritjo in denarnico ko pridejo drugi in vse poštimajo...
Ocena:
0
Iz navodil za objavlanje na forumu...
CITIRANJE; raje kliknite odgovori
Če odgovarjate na zadnje sporočilo NE citirajte. Če citirate, potem izbrišite nepomembne dele citata; za direkten odgovor določeni osebi uporabite afno (@Nebomgabiksal: odgovor...). Sporočila kot so "Sem vam poslal ZS" so brisana...
Sicer se končno strinjam s tabo.... (ampak, le kdo je pogruntal tale ampak)... žal ne živimo v deželi Utopija... človek je prišel s konkretnim vprašanjem, ti pa mu nakladaš z tapravo regulacijo... kaj si mu odgovoril, nič, čisto nič... pisanje samemu sebi namen, da mine sobotni večer...
Objave: 232
Teme: 3
Ocena:
0
Seveda sem mu odgovoril, prava regulacija! sem pač omenil Comfort 4 ki jo imam! Jih pa je še več, tako boljših , kot slabsih, pa še vedno in zmeraj bolje kot ročno voden ventil! In če bo zmontiral kaj od tega, boljšega/slabšega, bo zadeva delovala kot je treba.....