Objave: 583
Teme: 5
Ocena:
0
Kotel ELKO in cisterno vrzi ven in imej samo na pelete. Prostor kjer imas cisterno izkoristi za neki zalogovnik pelet in skladiscenje le teh... Ni hudic, da nebi zena na vsake tolk stresla ene 5 zaklev pelet v zalogovnik.. Tko, mimgrede..
Objave: 6821
Teme: 28
Ocena:
4
Sam, da ne bi šel na HT. S to bi bil mir in vsi zadovoljni, le fovš sosedi in seveda "zdravapamet" ne.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Objave: 3800
Teme: 4
Ocena:
17
:roll: naj raje takoj "hybrida" vzame, bo mel 4 vire ogrevanja: peleti, KO, TČ, plin.......za vsak slučaj pa še drvarsko "šmidko" v kurilnico in ne morš fulat; 5 ogrevalnih naprav na kupu :lol:
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Pozabil si se na agregat, ker pri petih peceh brez elektrike ga bo vse enako zeblo.
Objave: 3800
Teme: 4
Ocena:
17
e, če je majster pravi("zdravapamet", mislim da to obvlada) potem prišparaš pri agregatu: namreč termosifonsko ogrevanje se kr lepo obnese, rabiš sicer vsaj enonadstropno bajto, sicer niso radiatorji po celi povšini vroči, ampak nič ne de_zmrzneš ne in če je še bojler malo dvignjen imaš tudi SV.....tvoje je le, da priskrbiš drva in se greš kurjača :lol: ....
Objave: 29
Teme: 3
Ocena:
0
Dejansko se vedno bolj nagibam k temu, da oba stara kotla letita na "bolho" če ju bo kdo vzel.
Ko se vrnem s službene poti bom moral malo bolj resno zagristi v vse skupaj.
Ocena:
0
V tem tednu sem imel na obisku kar 4 različne monterje. Moram priznati, da nam je najbolj všeč ideja o montaži HT toplotne črpalke, vse ostalo bo pa romalo na bolho.
Nismo še prejeli vseh ponudb, le eni so se odzvali takoj, tako da bomo počakali še na ostale.
Objave: 773
Teme: 22
Ocena:
-1
Prvo se dol vsedi,pa zadeve preračunaj,ponudniki delajo zase,ne za tebe.
Ocena:
0
Kaj predlagaš? Še vedno čakam zadnjo izmed ponudb za toplotno črpalko, ki mi jo je obljubil do jutri. V naslednjih dneh bom primoran sprejeti odločitev.
Ocena:
0
Priznam, da je v eni fazi res bilo malo zmede, ampak sedaj je kristalno jasno. Medtem sem že dobil kupca tako za peč na kurilno olje kot tudi peletni kotel. Ne bom dobil toliko kot sem upal, ampak nekaj pa bo.
Dve izmed ponudb sta bili dokaj podobni toda glede na odzivnost in reakcijski čas smo se odločili za ponudnika Termo Shop. Po praznikih ko se vrnemo z dopusta nam pridejo montirati HT toplotno črpalko.
Hvala vsem skupaj za nasvete. Prepričan sem, da so bili vsi dobronamerni.
Ocena:
0
Priznam, da je v eni fazi res bilo malo zmede, ampak sedaj je kristalno jasno. Medtem sem že dobil kupca tako za peč na kurilno olje kot tudi peletni kotel. Ne bom dobil toliko kot sem upal, ampak nekaj pa bo.
Dve izmed ponudb sta bili dokaj podobni toda glede na odzivnost in reakcijski čas smo se odločili za ponudnika Termo Shop. Po praznikih ko se vrnemo z dopusta nam pridejo montirati HT toplotno črpalko.
Hvala vsem skupaj za nasvete. Prepričan sem, da so bili vsi dobronamerni.
Objave: 67
Teme: 6
Ocena:
0
Zanimiv mi je tale set. Kaj je lahko po 3 letih sploh narobe če bi se kupila tale rabljena peč?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.bolha.com/gradnja/ogrevanje-in-klimatizacija/centralno-ogrevanje/peci-na-ostale-energente/pec-na-pelete-centrometal-eko-ckb-p-14-kw-z-zalogovnikom-1308096645.html?aclct=1477901321&kw=pe%C4%8D+na+pelete">http://www.bolha.com/gradnja/ogrevanje- ... +na+pelete</a><!-- m -->
Objave: 6821
Teme: 28
Ocena:
4
Pogruntal je, da vse le ni tako enostavno, kot prikazujejo. S peleti je kar nekaj dela in ni ravno tako poceni, kot se zdi, pa je prebikslal na TČ. Drgač je pa zadeva tistega denarja vredna.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!