Objave: 212
Teme: 1
Ocena:
0
Zakaj pa nebi peči priklopili po kotom 45°? Je lažje kupiti 45 namesto 90 koleno, kot pa štemati dimnik in vstavljati nov T-kos.
Iz vidika vleka je 45° priklop celo ugodnejši, kot 90°.
Objave: 5764
Teme: 1
Ocena:
32
Problem je, da tuljava gleda iz stene. Ni ravno estetsko. Se pa da tudi to, samo potrebno precej reducirat, kar pomeni priključek po naročilu. Glede na veliko razliko v fi-ju bi jaz steno obdelal z temi rustikalnimi oblogami in potem lepo oblikoval luknjo ustrezne širine. Sam bi poskušal tuljavo počasi lomit, je po mojem manj prašno, razen če še niste vseljeni, potem z flekserco odrežeš.
Objave: 393
Teme: 3
Ocena:
0
Smo že vseljeni tako da bomo morali nekaj da se praši čim manj. Tudi midva sva razmišljala da bi pač nekako zakrila ta del. moja ideja je bila celo da se naredi mala stenica, tako da bo na koncu pač vidno kot da je dimnik širši in je to to.
Ok hvala za vso pomoč čez vikend malo še prespimo pa ob gledanju premislimo. Je pa tudi tako ta estetika, ko delaš vidiš potem pa po enem tednu nič več. Sedaj smo 2 leti v hiši pa do pred dobrim tednom ko smo to cev odprli je sploh opazili nosmo se pač navadiš.