27.9.2016 ob 07:18
Sedaj si nastel vse prednosti mesalnega ventila.
Hvala, precej mi jih ue bilo ze poznanih, ker ga imam tudi sam, ravno zaradi tvojih nastetih prednosti.
Se vedno pa mi niso jasno tole
Ampak pri tvoji mesečni porabi ni take panike. "mi" tvojo mesecno kolicino porabimo prej kot v enem tednu. Je pa res da nimamo kapnice, pa da jas ie cmalce" vec. Amoak resno tuhtam o njej. Sploh zato ker še nic ne kaze da bo voda kaj kmalu pitna na pipi. Sedaj je tudi ze uradno pol leta nepitna.
Hvala, precej mi jih ue bilo ze poznanih, ker ga imam tudi sam, ravno zaradi tvojih nastetih prednosti.
Se vedno pa mi niso jasno tole
Hanzi Napisal:Slo copRazen to, da imas v ceveh vecje izgube. Predvsem takrat ko ne tocis vode in se voda v cevi ohladi.
Na kaksen nacin mislis da bo zaradi mesalnega ventila dovajal manj mrzle vode v bojler?
Ampak pri tvoji mesečni porabi ni take panike. "mi" tvojo mesecno kolicino porabimo prej kot v enem tednu. Je pa res da nimamo kapnice, pa da jas ie cmalce" vec. Amoak resno tuhtam o njej. Sploh zato ker še nic ne kaze da bo voda kaj kmalu pitna na pipi. Sedaj je tudi ze uradno pol leta nepitna.

hock: čaki mal? A to kompletno vsa poraba hiše, ali samo tople vode?
.