3.8.2016 ob 13:39
Če jo primerno nastaviš, deluje popolnoma OK in vzdržuje sobno temperaturo znotraj ene stopinje.
.
SloCop Napisal:No potem pa ne znam ali pa imam kaj narobe nastavljeno...
Senzor je na severni strani, na J imam veliko stekla, pozimi ko je sonček se že čez okna notrananjost opazno segreje, oziroma dogreje. Potem še sem in tja zakurimo kamin, pa kuha se in lika pa pač vse to kar se počne v hiši.
Ko posije sonček temperatura zraste, potem seltron začne z zmanjševanjem temperature, preden pride do efekta, sonca že zdavnaj ni več in potem začne z gretjem itd... sem ene 2 leti preizkušal, na koncu vse izklopil, nastavil ročno dvižni vod in to je to. 24/7. Pod 22 nimamo nikoli, navzgor pa skoraj vedno, pa nam je vsem fino če je bolj toplo.
Če mi pa kdo zna uredit da mi regulacija za +/- 1 stopinjo vzdržuje temperaturo pa se lahko kar najavi. Ga bom hvalil, plačal po računu in nagradil.
Imam tudi v vsaki sobi termostat vezan na termo ventil v razvodni omarici, zna bit funkcionalno, samo ni pa fino za hidravlično ravnovesje da se zapirajo in odpirajo po želji zanke.
. Javim ob priliki na privat ali pa tule, pa kot rečeno, če kdo nastavi da dejansko deluje bom milo rečeno zelo vesel.