Objave: 501
Teme: 92
Ocena:
0
Zanima me, če ima kdo, ki se ogreva z električnimi paneli ali čem podobnim, informacijo, da je nekemu inšpektoratu treba vsakih 8 let poslati potrdilo o zanesljivosti ogrevanja. Pri meni se je oglasil človek, ki mi je pred osmimi leti montiral Therma Ray in trdil, da to potrebujem. Kakšne so posledice, če tega ne pošljem?
Objave: 8193
Teme: 2
Ocena:
14
Še nisem srečal slučaja v svoji dolgoletni praksi, da bi kak inšpektor spraševal o certifikatu za električno ogrevanje. To, da vpraša o periodičnih elektro meritvah, to da. Pa še to velja zgolj za lokale, ustanove,....
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Človeka vprašaj, koliko bo tako potrdilo stalo. Pa boš takoj na jasnem...
Potrdilo, da možakar ni pri briht, ti pa jaz brezplačno izstavim (no ja...)
Objave: 11281
Teme: 92
Ocena:
5
Lepo je brati da se najdejo dobri ljudje, ki skrbijo da imaš ti vse papirje okoli ogrevanja :lol:
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Vsaj pred 8 leti je bilo prepovedano ogrevanje direktno z elektriko (kar IR paneli so)
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Ja Hanzi in Aleš.h, je natanko tako, kot pišeta. Predpisi se ne pišejo zaradi ohranitve okolja (manj pokurjenega kolma zaradi prišparane elektrike). Cilj je povsem drug...denar je sveta vladar...
Famozni mini delci od starih, skromnih šporgetov starih mam so najnovejši problem, na katerem se da kasirati...o vseh drugih svinjarjih pa minister Gregor: nič... Naši okoljebrižniki pa z avioni letajo čez pol sveta in rešujejo planet...
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Hanzi: pred osmimi leti sem pridobival gradbeno dovoljenje in v PGD imam Thermaray pa ni bilo nobenih problemov.
Lahko navedeš vir za svoje trditve?
Objave: 7354
Teme: 20
Ocena:
4
medo, prepovedano je bilo za glavno ogrevanje, za dogrevanje pa ne. nekaj takega... poglej v stare pures
Objave: 1629
Teme: 4
Ocena:
0
Tako je. Elekrika ni smela biti vir primarnega ogrevanja, od letos dalje pa je lahko.
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Ja, saj zdaj sem se spomnil... kar pa je bila spet ena od bedastoč slovenske pameti :roll: .
Kako pa lahko vedo, kaj sem uporabljal za primarni vir? :twisted: